Re: Czym jest dla Ciebie "koszykówka"???
Napisał(a): Gość -
Koszykówka to moje życie... jeśli coś mi na boisku nie wyjdzie wkurzam sie na sama siebie...Czesto placze.... Nie nawidze piprzyc akcji albo rzutow... Probuje byc wierna 10-ciu zasadom koszykowki.... Bez sportu nie da sie zyc.... Niedawno miesiac nie grałam bo bylam chora... nie moglam wytrzymac.... Na treningach staram sie zdawac z siebie 1000000 %.... 4 dni temu na obozie naciagnelam sobie sciegno achillesa.... I grałam z bolem.... Bol trzeba pokonywac... kocham kosza i nigdy nie przestane... Jestem mloda wiem... ( 13 lat ) Ale juz wiem ze koszykowka to moje zycie.... Niestety nie zostane zawodowo koszykarka poniewaz bardzoo malo widze na lewe oko... niektorzy odradzaja mi fre w koszykowke.... Ale ja zyje by grac... gram by zyc.... Trudno jest zyc bez serca wiec musze grac....
Dla mnie koszykówka to nie byle co to dla mnie wszystko treningi mam 4 razy w tygodniu jestem rozgrywającą uwielbiam to ale wiem że w przyszłośći nie będe trenować ze względu na rodzicuw trenuje juz 2 lata zostałam kilka razy wyróżniona <jedynie Basket> nawet jak będe dorosła to będe chodziła na zajęcia w koszykówce może to głupie ale sobie z koleżankami ustaliłyszmy że jak będziemy dorosłe założymy zespułi będziemy grac w jakiejś lidze :] :) pzd dla wszystkich //...........
dla mnie koszykowka jest wszystkim- calym moim zyciem:) bez niej zycie byloby nudne. kocham ten sport!!:)
Dla mnie koszykówka to nie tylko sport ale tez życie, nie zawsze dobrze mi wszystko wychodzi na meczach oraz treningach, czasami mam wszystkiego dość i nie chce już grać. Ale jakoś nie moge tego porzucic tak od razu. Chce grać i być najlepszym graczem mojej drużyny i zostać kapitanem. Denerwuja mnie osoby które kpia sobie z koszykówki i grają aby grać. Ja myśle o grze w kosza bardzo rozsądnie i poważnie a koszykówce myślę cały czas nie mogę przestać i doczekać się po treningu kiedy znowu dotkne piłki i będę grać z kumplami z drużyny. Często ludzie mówią mi że jestem najgorszy i szpanuje z piłką tak jak zawodnicy NBA ale ja po prostu staram się naśladować ich niektóre ruchy i być lepszy w swoją ukochaną grę. Pozdrawiam wszystkich ludzi którzy grają w kosza i myślą o grze poważnie, trrenują ciężko na treningach i starają się być najlepszymi. Kamil z Ciechanowa.
kiedy jeszcze trenowałam po 4 dni w tygodniu, to koszykówka była moim życiem [bo na inne życie to za bardzo czasu nie było], teraz jest wielką pasją i ulubioną dyscypliną sportu
Dla Mnie Koszkówka Jest ulubiona Dyscyplina sportu, zabawą, gra zespołową , Jeżdże na zawody chodze na sks i gram z kolegami w kosza . mam tylko 13 lat i nie miałam wczesniej mozliwosci zeby to trenowac teraz tez nie mam duzych . Ale Chciałebym miec. Gra w kosza to moje hobby gram codziennie!!! =)
Hm, dla mnie to sposób na odreagowanie studiów i pracy. Problem w tym, że niestety pójście na hale, sprzęt do kosza trochę kosztuje. Do tego trzeba doliczyć buty, jakiegoś dresa. Korzystam z Tanisport.pl, więc sam sprzęt nie jest taki drogi. gorzej z miejscówką (w krakowie, za jedno takie wyjście ze znajomymi muszę zapłacić czasem nawet 30 zł).
mimo ceny nie byłbym w stanie zrezygnować z porządnego spocenia się na boisku. Nie jest to moje życie, ale do momentu, kiedy będę miał siłę wstać i iść na boisko, będę to robić. ;-)
dla mnie koszykówka jest przede wszystkim sposobem na spędzenie wolnego czasu. Może też tym, żeby się pozytywnie naładować energią. kurcze przede wszystkim jest dla mnie fajną zabawą.
Ale nie podchodzę do tego sportu, jako do sposobu na życie, jakoś w bardzo szczególny sposób nie rozwijam swojego talentu, bo moja przygoda z tym sportem przede wszystkim traktowana jest jako dobra zabawa ;)
Lubię pograć w kosza a zwłaszcza w wieczorne, letnie wieczory. Zbieramy się z kumplami i nie tylko bo koleżanki też do nas dołączają, idziemy po piwko a potem na boisko i gramy. Nie mogę się już doczekać wakacji:)
Zgłoś do usunięcia | Link
Noo..ja też mam 12 lat. jednak koszykówka jest dla mnie czymś w rodzaju..hm..grą/zabawą I nic więcej jeżdze na zawody w kosza ale tak naprawde nie miało by dla mnie znaczenia czy pojade czy nie:)