Re: Dentysta w Poznaniu?
Napisał(a): Gość -
ZNAM SUPER DENTYSTE W POZNANI,MA NA IMIE MA WALDEK NIE PAMIETAM NAZWISKA,JAK JESTES ZAINT. DAM NAMIARY.JEST REWELAYJNY ,NIE SPOTKALAM LEPSZEGO LEKARZA.....
W Gimnazjum Nr 12 os. Batorego przyjmuje prywatnie, super dentyska
Na ulicy Przepiórczej. Świetna dentystka.
wg mnie nie ma super dentysow. a moze ja mam pecha po prostu
W Przeźmierowie koło Poznania jest mój dentysta, a właściwie dentyści bo leczą kompleksowo, a każdy zajmuje się własną działką. Jest otrodonta, implantolog, plomby, leczenie kanałowe w mikroskopie...
jak będzie proble z dojazdem to sprawdz na stronie http://www.magicdentalstudio.pl/www/index.php/kontakt
Ten Waldek to na pewno ten z ul. Rumcajsa - jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisał(a): julita238k -
Super gabinet stomatologiczny na Grochowskiej SAMED kompetentni pracownicy miła obsługa szybko i perfekcyjnie wykonane przez pana Damiana Antczaka -osobiście sprawdziłam i jestem bardzo zadowolona w niecały miesiąc mam piękny uśmiech....
W Poznaniu jest taka nowoczesna klinika dentystyczna o nazwie Stomadex, mają dobrych lekarzy i co ważne nowoczesny sprzęt, ogólnie nie ma tam bałaganu i wszystko mają zorganizowane, na wizyty czeka się krótko i nie ma problemów z zapisami.
też bardzo wiele dobrego słyszałam o ty Stomadexie, mają dobrych lekarzy, do tego ceny tez rozsądne i w ogóle przyjemna atmosfera tam panuje, z tego co sie orinetuje sporo ludzi tam chodzi do nich
Dentysta w Poznaniu?
Zgłoś do usunięcia | Link
Kto zna dobrego dentyste w Poznaniu, Koninie itp?