Re: depilacja laserowa w Poznaniu
Napisał(a): Gość -
a z jakiego miasta jestes dokładnie? bo to dość znaczące;)
ja Ci moge polecic studiolaser w Warszawie, sama tam byłam kilka razy juz - mialam straszne problemy z wlosami :/ z tego co wiem maja tez salony gdzie indziej, wiec a nuz tez w Twoim miescie.
Pytaj o co chcesz, tyle sie juz naczytałam przed zabiegiem o tym ze wiem chyba wszystko;)
kochana miasto jest w tytule wątku :)
ale dla ścisłości powtórzę, że szukam salonu, gdzie się mogę wydepilować w Poznaniu ;)
aj przepraszam, przeoczyłam jakoś tytuł wątku ;) zabiegana jestem, siedzę ma forach w przerwie w pracy i tak to wygląda:)
A w poznaniu akurat SL jest, wiec dobrze Cie pokierowałam;) za rzetelność tego salonu ręczę moją wydepilowaną tam łydką;)
Hej ja byłam na Długiej jak dla mnie o.k. Mają wakacyjną promocje 50 % na pachy i bikini.Skorzystałam i jak dotąd nie żałuję napewno będę kontynuować,bo już widzę znaczną poprawę w wyglądzie.
jak macie już doświadczenia w tym temacie to proszę napiszcie mi coś więcej na temat samego zabiegu.
czy to może boli ?? wiecie taka depilacja laserem???
czy trzeba się w jakiś sposób do niej przygotować ???
nie wiem, zapuścić włosy czy coś ??
no bezbolesna nie jest, ale nie przesadzałabym z bólem - podobny do depilacji depilatorem:) a co do przygotowania to radziłabym ci poczytać na stronie któregoś gabinetu, nie można np. niekórych leków ziołowych przyjmować. Co do golenia to tam gdzie ja byłam prosili, by przyjść z wygoloną skórą, na miejscu dostałam jednorazowe majteczki, pełen komfort:)
Myhym - zgadzam się z poprzednią wypowiedzią :) O wszelkich tego typu sprawach związanych z depilacją laserową (w tym: co wolno a czego unikać przed zabiegiem) można przeczytać na stronie salonu, chocby tego - do którego na depilację się wybieramy - również na stronce Studio Laser znajdują się takie informacje. Koniecznie trzeba nabyc taką wiedzę przed depilacją. A konsultacja będzie chyba najlepszym sposobem na dowiedzenie się wszystkiego co nas intryguje czy niepokoi.
ja z własnego doświadczenia moge polecić studio laser , bardzo dużo moich koleżanek także zdecydowało się na depilację własnie tam i wszyscy sa zadowloneni, bezboleśnie, dobre efekty, fajna obsługa , także spoko jest to miejsce
qarola87 - a Ty na jakiej depilacji byłaś? I ile razy musiałaś powtarzać zabieg? Nie miałaś jakiś podrażnień? Ja tylko o nich słyszałam ale właśnie bardzo dobre opinie więc chciałabym je jeszcze potwierdzić ;)
depilacja laserowa w Poznaniu
Zgłoś do usunięcia | Link
cześć coraz częściej zastanawiam się nad tym, czy nie poddać się depilacji laserowej. Tylko zupełnie nie wiem, gdzie się wybrać :/
Bo zależy mi na tym, żeby zabieg był dobrze wykonany a jednocześnie, żeby nie było zbyt drogo.
jeśli znacie takie miejsca będę wdzięczna za namiary ;)