Re: depilacja laserowa w Poznaniu
Napisał(a): Gość -
Skorzystałam z depilacji laserowej w Akademii Piękna (www.akademiapiekna.com.pl) , maja przyzwoite ceny adekwatne do efektów zabiegów! Szczerze polecam to miejsce!!!
O! Widzę, że ktoś już polecił salon Mona Lisa! Ja też robiłam tam serię zabiegów. Mają laser lightsheer. Ceny są całkiem dobre, ale mnie przede wszystkim skusiła wiedza kobitek tam pracujących. Rozwiały wszelkie moje obawy, dlatego poszłam tam :)
najważniejsze to odpowiednio wybrać salon, przede wszystkim trzeba zwracać uwagę na to na jakim sprzęcie pracuje salon, czy na jakimś chińskiej podróbie , czy nie na profesjonalnym , certyfikowanym sprzęcie, jak wykwalifikowany personel i jaka jest cena, zbyt niska cena tez jest pułapką http://urodaizdrowie.info.pl/depilacja-laserowa-jak-nie-dac-sie-oszukac
Zgłoś do usunięcia | Link
Mogę polecić gabinet Mona Lisa - rewelacyjnie przeprowadzone zabiegi na pachach i łydkach w moim przypadku dały bardzo pozytywny efekt! Pracujące tam panie są uprzejme i wykazuja się pelnym profesjonalizmem, polecam naprawdę warto, a do tego wykonuje się tam wiele innych zabiegów dla poprawienia samopoczucia oraz wyglądu :)