Reklama

depilacja laserowa w W-wie? (50)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 190

depilacja laserowa w W-wie?

Napisał(a): Gość -

hej, mam pytanie - chciałabym się poddać depilacji laserowej , sporo dobrych rzeczy się o niej naczytałam;) czy znacie jakiś dobry, sprawdzony salon w Warszawie...? chciałabym wylądować w jakimś doświadczonym, żeby to faktycznie przyniosło efekty... to jak, miał ktoś ten zabieg robiony w stolicy?:)

INTERIA.PL

Re: depilacja laserowa w W-wie?

czesć:) no ja robiłam w Warszawie, w studiolaser na kakowskiego 5. Wszystko z tym gabinetem jest w porządku - czyściutko, miła kosmetolog, dobry sprzęt (wnioskuję po tym, że dobrze zadziałał i włosy mi nie odrosly;))
No i też dają Ci znieczulenie o ile sobie zażyczysz, o ile się orientuję nie w każdym salonie tak jest

ja tez bylam w studiolaser, ale nie na kakowskiego, a przy alejach. zabieg robiła mi bardzo miła, młoda pani. robiłam bikini, więc troche sie obawialam o intymnosc, ale byla bardzo delikatna, dostałam takie jednorazowe, cieniutkie majteczki i zostałam sama w salonie na czas przebrania się. Dostałam też okłady z lodu - nie chciało mi się wierzyć w ich skuteczność, ale na bikini działają bardzo fajnie:)
No plus jest tez taki, ze ten gabinet jest w centrum i nie jest drogi, u mnie te wzgledy sa bardzo wazne

o jej też się zastanawiałam nad tym, czy nie zrobić sobie depilacji laserowej bikini. Można oszczędzić mnóstwo czasu. Poza tym, jak się zrobi taki zabieg to jest spokój na długi czas, a wiadomo w lecie trzeba dbać o to, żeby ładnie się w stroju kąpielowym prezentować.
a możesz mi powiedzieć ile taki zabieg kosztuje????

ja płaciłam w SL za bikini pogłębione (czyli nie całkowite i nie klasyczne:) 350zł za jeden zabieg. No ale ze to bikini - efekt jest wyśmienity. Wiadomo,grube ciemne włosy, na takie laser działa najlepiej.
Jak tylko macie za co to róbcie dziewczyny, problem z głowy na lata!:)

No tak nie ma co mówić z depilacją laserową jest na pewno wygodniej. Tylko powiedz mi jeszcze, ile razy ty byłaś na takich zabiegach.
Bo cenę już znam a ile razy trzeba się mu poddawać ??
Bo coś kiedyś słyszałam, że cztery razy??:)

a to chyba indywidualna kwestia, ale tez slyszalam, ze ok.3-4 razy jeśli się ma ciemne włosy. Ale moge sie mylic, jak to u was było dziewczyny?
kurcze,bardzo bym chciała odłożyć kiedys kase i zrobic taki zabieg, to taka fajna sprawa...
moja znajoma robila i jest bardzo zadowolona

no ja też chciałabym zrobić sobie taki zabieg, na pewno jest to duża wygoda.
Mnie interesuje usunięcie włosów z łydek i jak innych tutaj wyżej z okolic bikini. Na szczęście mam jasne włosy więc nie powinno być większego problemu z tym, żeby się pozbyć włosów.
wiem jakie są koszta usunięcia włosów z okolic bikini, a jak wygląda sprawa kosztów z łydkami ??

to znow ja od bikini poglebionego;)
sluchaj, tam gdzie ja robilam bikini kosztuje od 00 do 400 zl, a lydki 400, naprade warto jesli chcesz miec spokoj. W Twoim wypadku martwi mnie tylko jedno - jesli masz jasne wlosy to laser moze nie zadzialac za dobrze :/ on dziala na ciemny barwnik wlosa, musialabys sie skonsultowac w salonie wczesniej

No co ty mówisz?? Że jak się ma jasne włosy to laser może nie zadziałać ??
Jak to???
Ja myślałam, że więcej problemu jest z ciemnymi włosami;/ a tu masz taka niespodzianka;/
A gdzie się zgłosić na te konsultacje?? jakie są sprawdzone miejsca ??

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: depilacja laserowa w W-wie?