Re: Dlaczego PiS
Napisał(a): Gość -
Frankestein do gazu. Nie mam ochoty czytać takich analfabetów
Mam tylko nadzieję że w przypadku wygranej PIS-u obecne dowództwo nie zwróci przeciwko nowemu rządowi albo nie poprosi o pomoc NASZYCH PRZYJACIÓŁ za wschodniej lub zachodniej granicy.
Ciekawe kto będzie w tych wyborach głosował na PO czy PSL.
Obie te partie w 100% głosowały za GMO. To jest ludobójstwo na Polakach w 3 pokoleniach.
Hail PiS !!!
Brunatne koszule leżą już w siedzibie wodza.
U nas głosujemy na Palikota , on jeden wyzwoli nas z pod okupacji wszech obecnego,pazernego , obłudnego kleru i im podobnym.
Zeby naprawdę coś zmienić, to ani na PO, ani na PSL a tym bardziej na SLD!!!! Czy naprawdę jest to aż tak trudne do zrozumienia??!! Ale najpierw musieli by się obudzić otumanieni!!!!
Gość Zeby naprawdę coś zmienić, to ani na PO, ani na PSL a tym bardziej na SLD!!!! Czy naprawdę jest to aż tak trudne do zrozumienia??!! Ale najpierw musieli by się obudzić otumanieni!!!!
Otumanieni - patrz np Maciarewicz mistrz tumanów !!!
Napisał(a): siedem7777 -
Chociaż 9 października to dzień moich urodzin i powinnam to jakoś uczcić....ale nie wiem czy powinnam...a jak źle wybiorę i będzie jeszcze gorzej,to będę miała wyrzuty sumienia że się do tego przyczyniłam....pomyślę jeszcze
Zakładam nową partię - Polska w budowie. Głosujcie na mnie!
Dlaczego nie PiS skoro PO sie zblaznila i zostawia budzet panstwa w strasznym stanie , o korupcji i zawlaszczaniu panstwa nie wspomne.
Dlaczego PiS
Zgłoś do usunięcia | Link
Bardzo długo analizowałem jaka partia powinna rządzić po wyborach gdyż nie chcę popełnić błędu gdy niesiony na falach propagandy zagłosowałem na platformę po paru nastu miesiącach okazało się moim zdaniem platforma to nadmuchany balon który jest pusty w środku zawiera tylko obietnice bez pokrycia słubki słubki słubki drogie garnitury nawet gdy sciągnie się marynarkę to i tak będzie drogi garnitur słowa z których nic nie wynika uśmiechy propaganda i same ogulniki Polska w budowie brak programu to pokazuje moim zdaniem ze platforma nie jest przygotowana moim zdaniem do wyborów i do rządzenia.
PSL z taką partią fajnie się rządzi gdyż nie sprawia kłopotów wystarczy tylko nie wprowadzać zmian w krusie a poza tym to zgodny koalicjant moim zdaniem można powiedzieć przystawka która nic nie wnosi do polityki.
SLD zauwazyłem ze Napieralski traci siłę przebicia w swojej partii na szczyty wybijają się liberałowie byli komiunisci to nic dobrego nie wrózy dla Polski a koalicja z Platformą jest moim zdaniem w prost szkodliwa bo może być następnom przystawką gdzie ponownie będzie najwazniejsze słubki drogie garnitury nawet bez marynarki słowa słowa słowa słowa i uśmiechy dlaczego tak sądzę gdyż jak pokazały wybory prezydenckie grupa posłów SLD na czele z kaliszem poparła platformę a nie jak nakazał prezes Napieralski żeby pozostawić wybór obywatelom, można zobaczyć rozłam w SLD gdyż jedni chcą się uwazać jako prawdziwa lewica Napieralski a druga Kalisza która żyje zemstą choć sami się nie rozliczyli z swoich rządów taki rozłam może szkodzić Polsce moim zdaniem nie warto głosować na tą partie gdyż w przyszłym parlamentcie może zajmować się własnymi problemami na tym będzie korzystać koalicjant platforma.
PiS zastanawiałem się skąd ta nie chęć do PiSu po bardzo długim zastanowieniu doszedłem do wniosku ze dopiero PiS przecioł pępowinę komunizmu (służby korubcja) i niektórych moim zdaniem to boli do dnia dzisiejszego to pokazuje ze PiS nie boi się podejmowania trudnych decyzji nawet kiedy są krytykowami to pokazuje ze taki rząd jest nam potrzebny na czas kryzysu który nie będzie się baw podejmowania trudnych decyzji i nie będzie uprawiał propagandy nie będą najwazniejsze drogie garnitury nawet bez marynarki uśmiechy słowa bez pokrycia, nie będą się bać cięzko pracować dla Polski gdyż to już udowodnili.
PJN warto im dać szansę gdyż mogą coś wnieś nowego do polityki każdy powinien analizować sam.