Re: Dlaczego Polak Dla Niemca To ,,, IDIOTA,,,!!!!
Napisał(a): Gość -
Ta reklama jest po porostu chamska - pasuje tylko do Niemcow i tylko oni mogli ją wymyśleć a My Polacy tą reklamę reklamujemy , wszędzie gdzie się da napychając Niemcom kieszenie poprzez kupowanie w marketach ich wątpliwej jakości towary
dlatego ze Polak uciera Niemcowi dupe w Polsce tego niechce zrobic bo uwaza ze sie poniza to lepiej przed nimi sie ponizac i pokazac ze lubi niewolnictwo-pozdrawiam.
Polak Dlaczego Polak dla Niemieckiej Firmy sprzedającej elektronikę ,,,, to tylko ,,,IDIOTA ,,jak nie kupuje u nich w sklepie .!!!!
i zlodziej
dlatego ze po tym "WSZYSTKIM" polacy jezdza do niemiec pracowac dla nich.wedlug mnie trzeba nie miec sumienia zeby wyjezdzac do niemiec za chlebem.wiem ze to juz nowe pokolenie i nie powinnismy chowac zalu ale raczej po tym co sie stalo w przeszlosci nie mozna zapomniec a zwlaszcza ze slyszalam od kolezanki która jest w niemczech ze i nawet teraz mozna slyszec obelgi niemców slyszanych przez okno jak np. co wy tu robicie wracajcie do swojego kraju tylko w wersji bardziej wulgarnej.ja tez jestem za granica ale w anglii ,nie znaczy to ze jestem z tego dumna bo moim zdaniem kazdy czlowiek powinien siedziec tam gdzie sie urodzil ale przynajmniej my nie mamy takiej przeszlosci z anglia jak z niemcami nie mówie ze my nie slyszymy obelg ze strony anglików jak np. ze zabieramy im miejsca pracy itp ale nie mieszkam tam z ta swiadomoscia ze oni doprowadzili do takiej makabry w moim kraju a ja pracuje dla nich i lize im dupe zeby zarobic na zycie.
TROCHE "DIGNITY" WAM ZYCZE!!!
jestes Polakiem pracuj w Polsce
Najwięcej jest tam tzw. polskich niemców", czyli autohtonów z opolszczyzny. Jak im dali niemieckie obywatelstwo, to myślą, że złapali Pana Boga za nogi. Jadą niby do swojego kraju. Są najczęściej prymitywni i niewykształceni (wiem coś o tym, bo tu ich pełno). Jadą tam mórować, sprzątać albo pracować na akord (na taśmie). Nie znają ani polskiego ani niemieckiego języka. Liczą się tylko Euro, które tu przywiozą i wydają w marketach. Jak można szanować takich ludzi? tam w Niemczech i tu w Polsce? Tacy z nich Niemcy (albo Polacy) jak ze mnie ksiądz. Gdyby jakieś państwo z Afryki powiedziało im- dajemy Wam obywatelstwo, dobrze zarobić i tanie bilety do Polski i z powrotem, Przyjęliby to z pocałowaniem ręki. Zero godności, zero patriotyzmu (polskiego czy niemieckiego), tylko kasa. Sam znam takich niemców (kupę), którzy tam siedzą a na nich gadają "gebelsy" albo jeszcze inaczej.
No i kolejne bezmyslne odwracanie kota ogonem.......... reklama tej firmy w orginale to "Ich bin doch nicht blöd"
co oznacza nie jestem glupi,kupuje w ... , tlumaczenie tego na polski jest dosc dziwne ale wcale nie odbiega od zalozenia orginalu. Proponuje wszystkim tym co czuja sie czyms urazeni i niemieckie produkty urazaja ich godnosc nie kupowac tego . Kupuj tylko produkty Polskich firm........... no ale co jest jeszcze polskie ??!! 90 % przemyslu Polskiego jest w rekach obcego kapitalu , wiekszosc "polskich produktow " to jedynie polska nazwa ,warto troche pomyslec zanim wypisuje sie takie bzdury .
Bardzo dobrze wytlumaczone...Ta reklama jest taka sama w Niemczech i nie dotyczy Polakow, ani tez innych narodowosci. Chodzi o to, ze osoby ktore nie kupuja w ich firmie sa glupi, poniewaz oni maja najtaniej. Tlumaczenie jest zle zrobione i powinno sie je zastapic jakims innym. Nie kazdy zna niemiecki:-) i mozna to zle zrozumiec
Dlatego ze niemcy sa idiotami !
Dlaczego Polak Dla Niemca To ,,, IDIOTA,,,!!!!
Zgłoś do usunięcia | Link
Dlaczego Polak dla Niemieckiej Firmy sprzedającej elektronikę ,,,, to tylko ,,,IDIOTA ,,jak nie kupuje u nich w sklepie .!!!!