Reklama

Dlaczego "Prison Break" jest lepszy od "Lostów"? (73)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1
Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: Dlaczego "Prison Break" jest lepszy od "Lostów"?

Napisał(a): Gość -

A kto tu mówi że "Prison Break" jest lepszy od "Lost"? Moim zdaniem lepsi są "Zagubieni". Ja w ogóle nie oglądam "Skazanego na śmierć". Także.... no wiecie sami. :D

Nie uważam że "Prison Break" nie jest gorszy ani lepszy. Oglądam obydwa seriale i uważam że i "Lost" i "Prison Break" są świetnymi serialami

Skazany na śmierć dopiero wszedł na ekrany,a Zagubieni(których kocham)są już trochę starzy.Jak wejdzie zagubieni 3 i 4 to odzyskają swoją pozycję.Skazany jest do bani!!!!!Josh Hollyway jest 1000 razy przystojniejszy niż Went Miller!!!!I love Josh!!

A wcale że nie!!!Lost to najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałyśmy!!!!Boże,oni powinni to w kinach puszczać!A Kate powinna być z Sawyer'em!!!!!!!!!!!!!!!!<3LOST<3

Sądze że ludzie (a zwłaszcza dziewczyny/kobiety) oglądają PB po pierwsze ponieważ występuje Went Miller. Chyba najbardziej przystojniejszy facet na planecie.Sama się w nim zabujałam ;) A po drugie film ma ciekawą fabułe, dużo się tam dzieje no ogólnie mówiąc ciekawy. Kiedyś lubiałam Lostów ale odkąd zszedł z ekrenów to przeżuciłam sie na Skazanego. Prison Break<--the best

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Dlaczego "Prison Break" jest lepszy od "Lostów"?