Re: Dmuchane gadżety do zabawy nad wodą?
Napisał(a): Gość -
Polecam dmuchaną lalkę. Zajmuje mniej miejsca w samochodzie i nie zabiera ze sobą połowy szafy..
Jeżeli chodzi o wypoczynek na plaży albo po prostu nad wodą, zobacz na sklep-presto.pl. Kupiłem tam niedawno materac za niecałe 20 zł. Ale dmuchana dżdżownicą, którą polecał kolega nade mną też jest niczego sobie :). Szkoda, że idzie październik i wakacje się kończą :|.
Różne fajne gadżety można dostać na tanisport.pl Nie wiem, czy akurat dmuchane, ale wiem, że na pewno różne fajne rzeczy do pływania. Wiem, bo sam kupowałem tam sobie buty do biegania i jestem bardzo zadowolony. Szybka przesyłka, wszystko ok. Także możesz się tam rozejrzeć.
Napisał(a): pyzate -
ja zawsze lubiłam sobie popływać na najzwyklejszym kółeczku dmuchanym. dla dzieci też dobrym pomysłem mogą być tzw "motylki" - dmuchane rękawki, no i wszelkie inne cuda typu dmuchane fotele, w wodzie zawsze jest fajnie! :D
Ja najbardziej lubię dryfować po jeziorze na dmuchanym materacu. I opalać się;) Z dmuchanych gadżetów lubię też piłki, gwarantują trochę aktywności na plaży, a nie tylko popijanie browarków. Nie wiem jakie są jeszcze inne dmuchane akcesoria, oprócz wspomnianej w drugim poście...:p
no tak dmuchany materac jest chyba numerem jeden jeśli chodzi o zabawki, którymi można się bawić nad wodą;)
ale taka duża dmuchana piłka też jest fajną sprawą, bo można się nieźle pobawić ;) fajny sposób na spędzanie czasu nad jeziorkiem pobiegać i pobawić się nad wodą piłką ;)
To jest fajny gadżet do zabawy nad wodą :)
http://www.youtube.com/watch?v=Y0Z-XrkyxCw
Materac to podstawa nad morzem, czy jeziorem :-) Tylko trzeba kupić jakiś porządny a nie najtańszy w sklepie z zabawkami :D na siulagrande.pl widziałem dobry materac dmuchany. Do tego oczywiście może być jakaś piłka - fajne się gra. Chociaż piłka do siatkówki też się sprawdza :-) i jeśli ktoś nie potrafi pływać do jakieś koło :D
Dmuchane gadżety do zabawy nad wodą?
Zgłoś do usunięcia | Link
Piłki, materace, pontony - co jeszcze polecacie do dobrej zabawy nad jeziorem?
Chodzi mi o dmuchane zabawki, mam strasznie mały samochód do tego jedzie ze mna kobieta, która zabiera połowe swojej szafy wiec nie za wiele miejsca mi pozostaje:)