Re: dobra firma do przeprowadzki
Napisał(a): pyzate -
nie korzystałam z ich usług osobiście, ale ich strona internetowa sprawia bardzo wiarygodne wrażenie. zresztą, 20 lat działalności nie jest bez znaczenia :)
Napisał(a): Gość -
Ja korzystałam z Firmy Movan, bardzo dobra i solidna firma, do tego konkurencyjne ceny jak na Warszawe. W sumie polecam:)
co do przeprowadzki, to nie ma jak dodać ogł. na cliktrans.pl a oferty powinny spływać od firm
ja też bardzo wiele dobrego słyszałam o Japie, moi sąsiedzi się z nimi przeprowadzali i w ogóle byli bardzo zadowoleni, słowni, tani, mili i w ogóle ok, a to sa bardzo ważne cechy
Napisał(a): marasbone -
Też słyszałem o Japie sporo dobrego, mają duże doświadczenie, oferują własne pudła i pojemniki na przewożone rzeczy. Wyceniają też usługę przed rozpoczęciem pracy, w przeciwieństwie do firm, które robią to po - w ten sposób łatwiej zaplanować wydatki.
gość co do przeprowadzki, to nie ma jak dodać ogł. na cliktrans.pl a oferty powinny spływać od firm
Sprawdzałem i szczerze powiem, że to bardzo fajny sposób na szukanie firmy do przeprowadzki. Jak jest konkurencja to zawsze jest taniej.
Przeprowadziłem się z DTS Przyjemne Przeprowadzki, szczerze mogę polecić firmę.
Miałem różne oferty, ale ich doświadczenie i profesjonalne podejście do klienta mnie przekonało.
Dostarczyli odpowiednio wcześniej kartony itp. Ekipa stawiła się w dniu przeprowadzki, wszystko spakowali i już jestem w nowym mieszkaniu :)
Polecam Firmę RBN. www.przeprowadzka-warszawa.com.pl
Ja też słyszałem o japie, nawet często napotykam na dobre opinie o nich. Powiedzcie mi jeszcze jak u nich z cenami? Co oferują oprócz przewozu rzeczy?
dobra firma do przeprowadzki
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy możecie polecić mi jakąś dobrą i sprawdzoną firmę do przeprowadzki w Warszawie ? Słyszałam o takiej firmie Japa, czy ktoś miał z nią coś wspólnego? Korzystał z jej usług ?