Re: Dobra szkoła policealna w Krakowie
Napisał(a): Gość -
a co z kierunkiem technik rachunkowosci , co polecacie
Hej ludzie! Ja jestem w Futurze na ul. Grodzkiej. Gorąco polecam! Naprawdę dobrzy nauczyciele, jestem na biznesie i muszę przyznać, że naprawdę znają się na rzeczy.
Napisał(a): nickpuk -
HEJ,
Ja tam polecam stare szkoły, które sa na rynku od lat.
Futura jest w Krakowie od pół roku.
Jeśli zależy Ci na jakości to sprawdź które szkoły są na rynku od przynajmniej 3 lat. To znaczy, że z nimi nie będzie niespodzianek.
Na pewno mają też stałe sale wykładowe i nauczycieli, więc nie masz się czego obawiać, że nagle grupa nie powstanie czy zmienią ci zajęcia i przeniosą na drugi koniec Krakowa.
Spójrz na to w ten sposób a na pewno znajdziesz fajną szkołę.
Mario
Cześć,
Jeśli chodzi o szkołę policealną w Krakowie to mogę polecić szkołę GLOKER. Moja znajoma tam chodziła i była bardzo zadowolona. Zapisała się bez problemów, mogła sobie wybrać tryb nauki weekendowy lub wieczorowy. Jej akurat pasował ten drugi ze względu na to, że pracowała głównie sobota-niedziela. Nie miała problemów z nauką i bez problemów kończyła kolejne semestry.
Szkoła działa już dość długo bo około 10 lat (zwracając uwagę na wpis poprzednika). Oferuje wiele kierunków dlatego na pewno można znaleźć coś dla siebie. Z tego co wiem oprócz szkoły policealnej mają w swojej ofercie wiele szkoleń i kursów dokształcających.
Najlepiej zajrzeć na stronę internetową www.gloker.pl i tam poszukać informacji lub na podejść na ulicę Szlak gdzie jest siedziba szkoły i dowiedzieć się wszystkiego osobiście. Na pewno każdy znajdzie taki kierunek jaki go interesuje i będzie z niego zadowolony. polecam Kaśka
W poprzednim wpisie pomyliłam się w adresie internetowym szkoły. Na szczęście koleżanka o której pisałam szybko mnie poprawiła - oczywiście szkołę znajdziesz pod www.gloker.edu.pl
Jeszcze raz polecam. Kaśka
Właśnie skończyłam 3 semestr w AP edukacji i chcą nam zlikwidować kierunek bo zostało 10 osób.To jest chamstwo bo panie w sekretariacie mówiły że przy takiej ilości osób kierunek się utrzyma.Więc albo płacimy 100zł co miesiąc za kierunek który był teoretycznie bezpłatny (wcześniej była opłata za egzaminy 100zł czyli za 3 sem 3 egzaminy - do tej pory 300zł) albo zamykają.Przy zapisach aby zachęcić inaczej śpiewały ,cholera!!!!
Jak dla mnie to jest jakieś oszustwo,bo wiedzą że po 3 sem.każdemu już zależy na skończeniu szkoły wiec wprowadzili opłaty.....
Co do nauki....hmmmm niektóre przedmioty to śmiech na sali nie nauka,a niektórych trzeba było się pouczyć,ale ogólnie średni poziom.
Ogólnie to świństwo robią bo kierunki tylko w teorii są bezpłatne,bo każą płacić za egzaminy a potem zmuszają do płacenia za naukę groźbą zamknięcia kierunku,SKANDAL I CHAMSTWO!!!!
Znam CEK. Chodziłam tam na Kosmetykę. Jak raz ustalili cenę czesnego to się jej trzymali przez 2 lata i na serio coś przynajmniej uczą a nie odwalają ściemy.
Przejdźcie się na Westerplatte 1/19 i możecie zobaczyć co i jak.
proszę o kilka informacji na temat Awangardy na starowiślnej. Czy ktos z Was był lub jest uczniem tej szkoły?
skończyłam ap edukacje i była taka ślrednia nic specjalnego. Natomiast teraz chodze do cek i musze powiedzie ze teraz jest znacznie gorzej niz pare lat temu. jest chyba z 5 kierunków tylko 2sale wykładowe a do tego teraz tak nam przebudowali sale kosmetyczną,że pożal się Boże... poprostu beznadzieja.
Zgłoś do usunięcia | Link
Hej, jedyne co mogę polecić w tym momencie to AP EDUKACJĘ (KRAKÓW). Nasłuchałem się o wielu innych szkołach które robią słuchaczy w balona! W AP jak coś jest bez czesnego to rzeczywiście tak jest! Polecam głównie kierunek Reklama i Multimedia. Przeglądałem wiele ofert szkół policealnych i ap edukacja wypada najlepiej. Na tym kierunku - 2 lata bez czesnego. Polecam więc! Kamil Juszczycki