Re: dobry ginekolog Konin
Napisał(a): Arielka -
ja uważam, że jednym z najlepszych i sprawdzonych ginekologów w Koninie jest dr Kubiak , ma bardzo nowoczesny sprzęt, ma duże doświadczenie w pracy ginekologicznej i co ważne jest ceniony w środowisku lekarskim
Napisał(a): dolceandvita -
popieram internautę wyżej, tez słyszałam o usługach dra Kubiaka i że to świetny specjalista, lekarz i przede wszystkim świetny człowiek, który interesuje się swoimi pacjentkami a nie tylko 'odprawia pańszczyznę'.
Napisał(a): Gość -
moja siostra u niego rodzi i była bardzo zadowolona , przede wszystkim jest to profesjonalista, który jest dobrym diagnostą i jest nastawiony na pacjenta. Także będą pod jego opieką ma się pewność, że wszytsko będzie dobrze
No Kubiak jest ponoć sympatycznym lekarzem, który wszystko tłumaczy, ja własnie szukam opinii o nim bo zastanawiam się nad dołączeniem do grona jego pacjentek :) Słyszałam o nim co nieco pozytywów.
dołącz zdecydowanie, nie ma się co dłużej zastanawiać, skoro, jak sama widzisz wiele osób sobie go chwali.
Ja chodzę do dr Wasylkowicza i jestem bardzo zadowolona :)
dobry ginekolog Konin
Zgłoś do usunięcia | Link
Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś sprawdzonego ginekologa w Koninie. Potrzebuję doświadczonego specjalisty ? Ktoś ma jakieś doświadczenie ?