Re: Dobry ginekolog Kraków
Napisał(a): georgij4 -
Ja polecam w Krakowie dr Jerzego Jakubowicza.Przyjmuje w tym gabinecie http://www.neomed.pl/
Mnie poleciła moja znajoma.Ale musisz wiedzieć,ze Pan doktor nie prowadzi ciązy jesli po to tylko szukasz dobrego ginekologa.
Napisał(a): Gość -
Ile kosztuje u tego lekarza cytologia i US piersi ?
Musze po Nowym Roku koniecznie wykonać własnie te 2 badania.
Będę wdzięczna za odpowiedz.
Za wizyte płace 100zł . Natomiast z tego co pamietam to pierwsza wizyta z kompleksowym badaniem ginekologicznym i piersi to koszt 150zł. W tym jest cytologia i USG ginekologiczne i piersi oraz ustalenie dalszego postępowania.Wiec wydaje mi się ze cenowo wcale nie jest zle. Wiadomo ze w kazdym miescie jest inaczej. Na pewno tak czy inaczej warto iśc do tego specjalisty.
Dzieki za namiary na tego ginekologa. Sama własnie mam niemały problem i chce od razu trafić do dobrego specjalisty, który nie bedzie mnie odsyłał od lekarza do lekarza.
I jak ? Byłaś u tego lekarza ?
Z tego co czytałam to ten lekarz ma naprawde wiele pozytywnych opinii.
Dziewczyny, a mam do Was pytanie....Co ile powinno się wykonywać cytologię, usg dopochwowe i usg piersi ? Mam 32 lata...
Mysle ze w Twoim wieku cytologie powinnaś robic tak samo jak USG piersi raz na rok. Ale idz do swojego lekarza i po prostu popros o takie badania, bo domyslam się ze dawno ich nie robiłas?
A gdzie dziewczyny przyjmuje dr Jakubowicz ? Czy tylko trzeba iśc do niego prywatnie czy jest to centrum medyczne, czy szpital ?
Tutaj masz wszystkie dane teleadresowe masz tutaj na stronce
http://www.neomed.pl/index.php?curpg=neomed08
Ale chyba wczesniej i tak jest najlepiej zadzwonic.
Dobry ginekolog Kraków
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy możecie mi polecić dobrego i sprawdzonego ginekologa w Krakowie.Nie szukam lekarza do prowadzenia ciąży.Będe wdzięczna za propozycje.