Reklama

Dokąd na urlop w zimie? (23)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2090

Dokąd na urlop w zimie?

Napisał(a): alien -

W lutym. Na tydzień, może nawet dwa. Żeby było coś do oglądania i robienia; leżenie do góry brzuchem przy basenie mnie nie satysfakcjonuje.
Cel: odpocząć od pracy i szaroburej aury.
Zastanawiam się nad trzema miejscami: Hiszpanią (ale gdzie konkretnie? i czy jest tam wystarczająco dobra pogoda w tym czasie?), Maroko i Maltą. Ale może wy coś mi polecicie?

INTERIA.PL

Re: Dokąd na urlop w zimie?

Napisał(a): Gość -

Proponuje jedna z wysp kanaryjskich Gran Canarie.Juz od ponad 20 lat,wlasnie tam spedzam zimowe miesiace.Jesli istnieje raj na ziemi,to go odnalazlam.Sprawdz hotel Anfi.

Napisał(a): LiliaW -

To prawda, że nie mamy duzych zarobków, ale przy odrobnie szczęscia możemy natrafić na taka wycieczkę, która będzie nie tylko fajna, ale także korzystna pod względem ceny. Wielu moich znajomych szuka dobrych ofert w sieci czy to na stronie allinclusive.com.pl, czy to na forach, gdzie zawsze mozna znaleźć jakies podpowiedzi czy linki do stron z dobrymi ofertami.

alien W lutym. Na tydzień, może nawet dwa. Żeby było coś do oglądania i robienia; leżenie do góry brzuchem przy basenie mnie nie satysfakcjonuje.
Zastanawiam się nad trzema miejscami: Hiszpanią (ale gdzie konkretnie? i czy jest tam wystarczająco dobra pogoda w tym czasie?), Maroko i Maltą. Ale może wy coś mi polecicie?

Tak wypoczywać mogą tylko urzędnicy,za uczciwie zagrabione pieniądze.Polecam TVN meteo,może tam znajdziesz podpowiedź,skoro jesteś mało rozgarnięty

alien W lutym. Na tydzień, może nawet dwa. Żeby było coś do oglądania i robienia; leżenie do góry brzuchem przy basenie mnie nie satysfakcjonuje.

Madera. Niewielka wyspa ale ciepła cały rok, i piekna, sa miasteczka do zwiedzania, bujna roslinnosc, niesamowite widoki i piękne trasy spacerowe, tydzień wystarczy na zwiedzenie ale w 2 tez sie nie bd. nudził a rozkoszował wakacjami.:)

Swieta spedzilem w szwajcari na nartach, dzisiaj wlasnie wrocilem do warszawy, a na sylwestra juz w piatek wylatuje na ibize , i tam przez 3 dni czeka mnie niezla imprezka ;)

LiliaW To prawda, że nie mamy duzych zarobków, ale przy odrobnie szczęscia możemy natrafić na taka wycieczkę, która będzie nie tylko fajna, ale także korzystna pod względem ceny. Wielu moich znajomych szuka dobrych ofert w sieci czy to na stronie allinclusive.com.pl, czy to na forach, gdzie zawsze mozna znaleźć jakies podpowiedzi czy linki do stron z dobrymi ofertami.

Moi znajomi raz zaryzykowali i pojechali, a później przez tydzień koczowali na placu przed hotelem w oczekiwaniu na powrót do kraju. Więcej się tak nigdy nie wybiorą i wszystkim szczerze odradzają.

Już było ale warto polecić jeszce raz - MADERA - temperatury wiosenne, klimat łagodny , piekne Funchal i inne mniejsze miasteczka , zachwycająca przyroda, góry, wybrzeże, wodospady, llevady, można spędzić niezapomniany tydzien lub dwa, gorąco polecam. W okresie ponoworocznym wspaniała iluminacja stolicy .

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Dokąd na urlop w zimie?