Reklama

Dokąd na urlop w zimie? (23)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2090

Re: Dokąd na urlop w zimie?

Napisał(a): apacz -

alien W lutym. Na tydzień, może nawet dwa. Żeby było coś do oglądania i robienia; leżenie do góry brzuchem przy basenie mnie nie satysfakcjonuje.
Cel: odpocząć od pracy i szaroburej aury.
Zastanawiam się nad trzema miejscami: Hiszpanią (ale gdzie konkretnie? i czy jest tam wystarczająco dobra pogoda w tym czasie?), Maroko i Maltą. Ale może wy coś mi polecicie?

Hiszpania a konkretnie Wyspy Kanaryjskie. Masz tam lato praktyczie na okraglo. Wczasy sa troche drozsze niz na kontynencie ale cos za cos.

INTERIA.PL

Napisał(a): alien -

gość A o Berlinie myślałeś? Jak Ci za zimno możesz pojechać do Tropical Islands, nie jest daleko, zawsze się coś dzieje, dużo do oglądania, a jak zejdziesz z głównych ulic to bardzo tanio zjesz(miasto studenckie). Ja byłem z http://wycieczkiaven1.home.pl/ bo wolę jak ktoś za mnie zorganizuje :)

A ja tak nie wolę, co podkreśliłem, więc Twój post jest dla mnie bezużyteczny.
Poza tym w Berlinie już byłem :)

Napisał(a): Gość -

Wiesz co, ja najchętniej wybrałabym się gdzieś gdzie jest ciepło. No i daleko stąd, w egzotykę. Ostatnio wpadła mi w oko wycieczka Ekwador i Wyspy Galapagos: Dwie połowy Świata, z oferty Almatura. Niestety w tej chwili mnie na nią nie stać, ale bardzo chciałabym pojechać.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Dokąd na urlop w zimie?