Re: Dokąd wyjeżdżacie na wakacje?
Napisał(a): Gość -
Myśle o Dominikanie lub Kuba , ale dopiero w październiku .
Ja za kilka dni wyjeżdżam do Włoch i mnie paskudne przeziębienie czy inne choróbsko złapało, mam nadzieję, że się wykuruję :(
ja lubie Jurę Krakowsko-Częstochowską:Olsztyn ,Biskupice,Zaborze,Złoty PotokP.ięknie,cicho,malowniczo.Można Popływać,powspinać się na skałki,pojeżdzić rowerem po ścieżkach rowerowych.Polecam,,Szlak ku żródłom'' i pyszne pstrągi w Złotym Potoku.
a ja w tym roku nie mam wakacji:( ewentualnie jesienią...ale pracuję w biurze podróży, więc przynajmniej w wyobraźni podróżuję:)
JA NAD POLSKIE MORZE - MIĘDZYZDROJE ..MAM ULUBIONĄ KWATERĘ PRYWATNĄ BLISKO PLAŻY - 150 M PO 50 ZŁ ZA NOCKĘ W POKOJU LUKSIK- JAK W HOTELU - W LODÓWECZCE CHŁODZĘ ZIMNE PIWKO, W POBLISKIEJ SMAŻALNI JEM ŚWIETNĄ RYBKĘ LUB ROBIĘ GRYLA W OGRÓDKU NA KWATERZE.NA PLAŻĘ CHODZĘ W SLIPKACH BO BLIZIUTKO.W TYM ROKU POGODA GWARANTOWANA, WIĘC ŻADEN INNY WYPOCZYNEK NIE WCHODZI W GRĘ. NO I JESZCZE JEDNO- JAK MAM OCHOTĘ TO PŁYNĘ STATKIEM DO NIEMIEC Z MOLA I ROBIĘ TAM REKONESANS.WIECZORKIEM DISCO POD MOLO LUB PLAZA W AMBER BALTICU, ZAGLĄAM TEŻ DO SCENY - FAJNE BALETY! MORSKA BRYZA TO JEST TO CO LUBIĘ ...
w najbliższych dniach....na porodówkę;))
Ja do Turcji
Ja w Lipcu na tydzień do Jastarni, w drugiej połowie lipca na tydzień pewnie do Tunezji i w drugiej połowie sierpnia na tydzień lub 10 dni w Tatry. Najbardziej cieszą mnie jednak Tatry no i Jastarnia i moja ulubiona wycieczka z Jastarni na Hel piechotą przez las i przez plażę :)
My juz po 1-szych wakacjach tygodniowych w gorach bylo suuper ale c.d nastapi ;)
Dokąd wyjeżdżacie na wakacje?
Zgłoś do usunięcia | Link
Zbliża się upragniony urlop. Nie planowany z dużym wyprzedzeniem, bo najlepsze wypady, to spontaniczne wypady. Na pewno zwiedzę kolejne nieodkryte zakątki Polski.
A Wy gdzie wyjeżdżacie na wakacje? Może możecie polecić mi jakieś interesujące miejsca w Polsce lub może za granicą? Takie Wasze ulubione?