Re: Dokąd wyjeżdżacie na wakacje?
Napisał(a): Gość -
Bojnice Słowacja kilka basenów termalnych, kapielisko Czajka, pokazy sokolników, ZOO i piekny zamek i inne
Napisał(a): wertepka -
Zastanawiamy się nad Chorwacją. Widziałam fajny zestaw ofert last minute Chorwacja i zastanawiam się nad BP. Podobają się nam oferty z Itaki, Był ktoś z nimi w Cro?
Ja zastanawiam się nad objazdową wycieczką po Bałkanach, z biura ALmatur - podobno jest świetna i zdecydowanie warto zobaczyć te miejsca:)
Napisał(a): malaczarna189 -
ja kolejny rok z rzędu jadę z funclubem, poleciła mi kiedyś koleżanka, stwierdziłam, że spróbować nie szkodzi i naprawdę teraz wybieram tylko ich oferty. Miła obsługa, szeroki wachlarz ofert i to w atrakcyjnych cenach.. rok temu był Słoneczny Brzeg w Bułgarii, w tym roku będzie Budva w Czarnogórze:)
Napisał(a): Trzcina -
Gdziekolwiek się nie wybieram, zawsze najpierw sprawdzam, czy to rzeczywiście najlepsza z możliwych ofert. Wiem, że na temat "kuponów"(Głównie "Groupon") jest dość cięzki i kontrowersyjny http://supersluby.pl/w-podroz-poslubna-z-kuponem-a2552.html, jednak ja jeżdżę z tego nieustannie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam..Według mnie..po prostu trzeba uważnie czytac i tyle:)
Zgłoś do usunięcia | Link
zdecydowanie grecja - kreta. polecam rowniez biuro alfa star jesli chodzi o ten kierunek.