Re: dom czy mieszkanie?
Napisał(a): Gość -
hmm no wiadomo,ze zawsze lepiej miec dom. wiecej przestrzeni(nawet jak nie jest duzy), jaka zielen dookola, itp. jesli chodzi o koszta to takie domki jednorodzinne sa nieraz tansze niz mieszkanie! a utrzymanie? wydaje mi sie, ze to to samo wyjdzie. oczywiscie jesli nie mowimy o wielkim domu, ale napisalas, ze nie wiec tak mysle, ze to podobnie. zastanow sie, ale ja bym chyba optowala za domkie, nawet jakby mialbyc taki maly, jednorodzinny;) psa dzieciaki moga miec itp
wbij sobie w necie persla turaszowki;) fajna spraw, zobaczysz ocb
kooleczkaa wbij sobie w necie persla turaszowki;) fajna spraw, zobaczysz ocb
ja juz widzialam. wyogladalam rzuty domkow
kooleczkaa wbij sobie w necie persla turaszowki;) fajna spraw, zobaczysz ocb
hmm, wygladaja niezle, cena tez ok. zastanowie sie nad tym;) a wiadomo juz kiedy maja byc oddane? skad moge sie dowiedziec czegos takiego?
glicerkakooleczkaa wbij sobie w necie persla turaszowki;) fajna spraw, zobaczysz ocbhmm, wygladaja niezle, cena tez ok. zastanowie sie nad tym;) a wiadomo juz kiedy maja byc oddane? skad moge sie dowiedziec czegos takiego?
Wyszperaj w necie;) jak nie bedziesz mogla nic znalesc konkretnego to najlatwiej jest zadzwonic do wykonawcy, on ci juz powinien wszystko powiedziec. to jemu przeciez na tym zalezy;) ja przynajmniej zawsze tak robie, bo wtedy mam info z pierwszej reki, a nie to co akurat kto mi gdzies tam powie. upewnisz sie, dowiesz co chcesz, mozesz sie teraz na jakies postkanie umowic jesli jestes juz na tyle zainteresowna;)
Masz dość płacenia innym za wynajem? Planujesz zakup domu lub mieszkania? Brakuje ci środków? Czujesz się zagubiony w gąszczu ofert kredytowych dostępnych na rynku? Chciałbyś wybrać najkorzystniejszy kredyt mieszkaniowy? Poznaj oferty kredytowe wszystkich banków i spełnij marzenie o własnym M.
http://m_finanse.systempartnerski.pl/kredyty_mieszkaniowe.html
Zdecydowanie domek. W domku można sobie pozwolić na o wiele więcej. Domek piętrowy to np. schody Prudlik i wiele innych rozwiązań, na które pozwala taki metraż. A mieszkanie? Mieszkanie to raczej zwyczajna klatka...
dom czy mieszkanie?
Zgłoś do usunięcia | Link
jestem na etapie kupowania jakiegos lokum z mezem i zastanawiamy sie czy mieszkanie czy dom? nie mowimy oczywiscie o jakims nie wadomo jak wielkim domu, bo na taki nas nie stac, ale moze cos niewielkiego, jednorodzinnego. chyba lepiej dla rodziny prawda? narazie nie ammy dzieci, alew najblizszym czasie planujemy i chyba w mieszkaniu byloby za ciasno? sama nie wiem? czy utrzymanie domku jendorodzinnego jest drozsze niz mieszkania? czy taniej wychodzi na dluzsza mete kupic wlasnie mieszkanie czy dom?