Re: Domy, Segmenty, Mieszkania w Wawrze...
Napisał(a): Gość -
jasne, że segment, swoją drogą bardzo atrakcyjna oferta. oczywiście kredyt nie we franku szwajcarskim, po ostatnich przygodach z ta walutą lepiej się nie pakowac w finansowe bagno. podobno złoty teraz będzie królować w kredytach http://www.citydom24.pl/client/city24client?&pageId=15&objId=NewsObject&stateId=NewsInitial&eventId=NewsArticleEvent&articleId=59957
Myślę że jeśli ktoś naprawdę chcę kupić coś z nieruchomości w Warszawie to na pewno nie ma z tym problemu. Moja ciocia dość zamożna ostatnio kupiła ten oto dom pod Warszawą http://www.ober-haus.pl/offers_primary/426158 . Szczerze to jej zazdroszczę i się zastanawiam ile lat na takie coś ja będę musiał pracować:)
O tym Avalonie to już gdzieś słyszałem, negocjują ceny więc nie masz sztywnych warunków jak np. w jw construction, Ja bym się zdecydował na segment ze względu na po pierwszę cenę a po drugie wielkość
Akurat ta oferta mi przypadła do gustu, sporo o tych mieszkaniach w internecie, wiec się zainteresowałam, ciekawi mnie głównie możliwośc negocjacji ceny, aktualnie jest chyba mniej niż 5tyś zł.m2 ale faktycznie przecież są ludzie którzy mogą na własną rękę niktóre rzeczy zrobić, więc nie musza za to płacić, ciekawe rozwiązanie
gość Nowa SKM w Wawrze, plus więcej autobusów. Most siekierkowski i tak zwiekszył ceny domów w Wawrze o jakieś 20%.
Mieszkanie odpada, dobrze tutaj ludzie mówią. I z kredytami to zdala od franka szwajcarskiego
no i dolara, bo zaczyna rosnąć!
dokłądnie tak., sporo ostatnio inwestowali, niedługo te ceny wzrosną o kilkaset procent, tak jak jest teraz z wilanowem, obecnie poprawna110.pl jest za 4950 zł/m2 a wilanów teraz prawie dwa razy tyle
Akurat segment jest o wiele lepszy niż mieszkanie, zawsze ludzie mają 2 argumenty za miszkaniem: 1. lokalizacja 2. cena. Tak naprawdę jakby porównać to segment na ul. poprawnej to około 20 minut od centrum samochodem i cena 4950 zł/m2 więc nie wiem nad czym się zastanawiać, ja dopiero za 2 lata kupuję nieruchomość więc na razie tylko przeglądam nastroje, ale widać że trzeba się przejść i to obejrzeć
Zastanawiałem się nad kupnem nircuhomości juz jakiś czas temu, udało mi się kupić segment w Wilanowie, za korzystną cenę, jednak jak teraz patrzę i na lokalizację i na cenę i jakość, wygląd itp, widze, że sporo się zmieniło, i teraz oferty są wo wiele korzystniejsze niż wtedy. Wilanów był prawie 2 razy droższy z szambem i bez ochrony, a tutaj !!! aż szkoda wspominać, ile przepłaciłem...
Bardzo sympatyczna okolica, dobrze że mają kanalizację, może w przyszłym tygodniu uda się wybrać tam, podobno wykończyli już wszystko, rozmawiam z przedstawicielem o rabacie bo faktycznie potwierdził że można negocjować
http://avalondg.pl
Segmenty, domy, mieszkania w Wawrze
4950zł/m2 - do negocjacji
kanalizacja
36m2 balkonu
ogródek,
2 miejsca garażowe
20 min od centrum
tuż przy moście siekierkowskim
Warszawa
Zgłoś do usunięcia | Link
Nowa SKM w Wawrze, plus więcej autobusów. Most siekierkowski i tak zwiekszył ceny domów w Wawrze o jakieś 20%.
Mieszkanie odpada, dobrze tutaj ludzie mówią. I z kredytami to zdala od franka szwajcarskiego no i dolara, bo zaczyna rosnąć!