Reklama

Donoszenie na sąsiadów do US (70)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 80

Re: Donoszenie na sąsiadów do US

Napisał(a): Gość -

Po co debata? Donosili kiedyś, donoszą obecnie, jutro również będą donosić. Wystarczy prześledzić uprzejmiedonosze.pl Oczy same się otwierają a szczena opada. Nie chcemy donosić, to kto w takim razie donosi? Same się piszą donosy? Ciekawa sprawa. Wszyscy święci a donosów coraz więcej. Ktoś może mi to wytłumaczyć?

INTERIA.PL

Najgorszą cechą Polaków jest zazdrość która jest chora ale mimo to jest motorem napędowym dla donosów.Donosy piszą przeważnie nieudacznicy życiowi w celu dowartościowania swojej nędznej osobowości. Bono

Na sąsiada czy rodzinę nie donosi się tylko uprzejmie informuje :-) Oczywiście ku chwale ojczyzny i w trosce o finanse państwowe. Przecież Polacy to takli miły naród.

Volvo70 Na sąsiada czy rodzinę nie donosi się tylko uprzejmie informuje :-) Oczywiście ku chwale ojczyzny i w trosce o finanse państwowe. Przecież Polacy to takli miły naród.

Tak bardzo miły .....i bardzo sprytny .Szczytem osiągnieć jest oszukanie skarbówki ,Zus-u a przecież to oszukiwanie nas wszystkich :)Sama też nigdy nie doniosłam ,chociaż wiem o sąsiadach ,którzy mają dochody z zagranicy a wyciągają ręce po gówniane zasiłki rodzinne w Polsce ,znam wielu prywaciarzy a nawet wielkich biznesmenów ,którzy płacą niby najniższą pensję a resztę z kieszeni .....a potem w pierwszym rzędzie w kościółku siedzą i komunię przyjmują..... nie wiem co gorsze .....ich oszustwa czy moje milczenie :(

Każda forma donosicielstwa jest pożałowania godna i staram się nie mieć nigdy do czynienia z ludzmi którzy nawet coś takiego wyłacznie sugerują.
Dla mnie oznacza to odpad z formy ludzkości.

keloimi

Volvo70 Na sąsiada czy rodzinę nie donosi się tylko uprzejmie informuje :-) Oczywiście ku chwale ojczyzny i w trosce o finanse państwowe. Przecież Polacy to takli miły naród.

Tak bardzo miły .....i bardzo sprytny .Szczytem osiągnieć jest oszukanie skarbówki ,Zus-u a przecież to oszukiwanie nas wszystkich :)Sama też nigdy nie doniosłam ,chociaż wiem o sąsiadach ,którzy mają dochody z zagranicy a wyciągają ręce po gówniane zasiłki rodzinne w Polsce ,znam wielu prywaciarzy a nawet wielkich biznesmenów ,którzy płacą niby najniższą pensję a resztę z kieszeni .....a potem w pierwszym rzędzie w kościółku siedzą i komunię przyjmują..... nie wiem co gorsze .....ich oszustwa czy moje milczenie :(

Dzisiaj oszukanie kogoś, nas jako panstwo ..uważa się za zaradność! I wszyscy dają na to przyzwolenie. Rzygać się chce na to wszystko.

Gość

Gość

Gość ja jestem zawsze w stanie donosic na sasiadow , ostatnio donioslam na sasiadke ktora pracowala na czarno ..

BO JESTEŚ PALANTEM I ZŁOŚLIWYM POLACZKIEM !

Prawda jest taka, że w Polsce, aby jakoś dać sobie radę trzeba kombinować. Jeżeli Twoja sąsiadka pracowała na czarno, a Ty o tym wiedziałaś i doniosłaś to jesteś zwykłą su...ą!!! Donosić tak! W przypadkach znęcania nad dziećmi, rodziną, zwierzętami czy w innych zagrożeniach życia. Ja uważam, że wtedy każdy powinien zareagować, ale na sąsiadkę bo robi na czarno-świństwo!!!! Tacy właśnie są ludzie podli. Znam też przypadek doniesienia jak facet wyciął sobie małe drzewko w miejscu, gdzie spółdzielnia wytyczyła mu miejsce na garaż, bo jak tu garaż postawić jak jakiś krzok rośnie. I kochani sąsiedzi donieśli. Musiał zapłacić karę. Już i tak jest dużo zawiści w ludziach, a ludzie sami robią tak, aby jej było jeszcze więcej. Bądźmy dla siebie lepsi...Taka jedna...

------------------------------------------
Bo powinna donieść na pracodawcę!!!Koniec ze śmieciowymi umowami lub z pracą na czarno!!!!Sąsiadka nie jest winna ,że bucenty jej szef pozwolił na to,że jest bez umowy!!!
kiju1976

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Donoszenie na sąsiadów do US