Re: dzien babci/dziadka
Napisał(a): Gość -
oj ja mam wielki problem co kupić babci na dzień babci. Ale powiem wam, że ten pomysł z piżamką całkiem całkiem.
A może też zainwestować w jakieś witaminy, czy coś podobnego, albo zabrać babcię na jakiś dobry obiad. Jak myślicie ??
czekam na więcej pomysłów, bo czasu już coraz mniej
Jeszcze co prawda zostało prawie 20 dni, ale ja też zastanawiam się już poważnie co kupić mojej babci na Dzień Babci. Została mi tylko jednak babcia dlatego potrzebuje pomysły tylko na jeden prezent, niestety...Chcę żeby było to coś praktycznego, ale też pasującego do jej mieszkania. Myślę o czajniku Savion, mają bardzo ładne, stylowe i właściwie wszystkie z ich oferty pasowały do kuchni mojej babci, a ja muszę wybrać jeden z nich i jeszcze nie wiem, na który się zdecyduję.
Ja mam taka małą tradycję i co roku robię babci laurki. Z wiekiem oczywiście się one zmieniały, mam teraz ponad 20 lat i nadal je robię, bo wiem, że sprawiają babci przyjemność:) A na tegoroczne święto kupiłam babci białą herbatę Dilmah Jade Butterfly - herbaciane liście są ręcznie zawijane w kształt motyli i po zaparzeniu pięknie się rozwijają:)
Ale czasem takie witaminy i suplementy to dobry pomysł. Moja babcia sama sobie zażyczyła Stawo-vit (taki suplement na bazie kolagenu, który pomaga zwalczać choroby stawów i kości). Kupię jej dwa opakowania tego proszku, żeby miała zapas na dwa miesiące
Suplementy to dobry pomysł - ja zawsze kupowałam Babci biovital. Ale może ten preparat na stawy, o którym mówiłaś, to też dobry trop:) Skuteczny?
a może kupić z grouponu wizytę u kosmetyczki ( jakaś maseczka na zmarszczki lub oczyszczanie) Jestem babcia i myślę że chciałabym to dostać. Sama nie mam odwagi. ; )
Gość a może kupić z grouponu wizytę u kosmetyczki ( jakaś maseczka na zmarszczki lub oczyszczanie) Jestem babcia i myślę że chciałabym to dostać. Sama nie mam odwagi. ; )
Potraktujcie nas jakbyśmy były młodsze z fantazją. Może się i zdziwimy ale zaskoczenie miłe. Może manicure? Albo lepiej błyszczyk do ust!!!
Odświeżam temat sprzed roku ;)
Co w tym roku szykujecie dla babci i dziadka? Jakieś pomysły na prezenty lub niespodzianki ?
Dla babci kupuję obrus http://www.artillo.pl/product/obrus-na-drutach,13993.html
babcia lubi takie klimaty więc myślę, że jej się spodoba.
dla dziadka jeszcze nic nie wymyśliłam i ciężko mi będzie szczerze mówiąc.
dzien babci/dziadka
Zgłoś do usunięcia | Link
co kupujecie?