Re: Edycja i usunięcie swojego postu
Napisał(a): lidia -
Opcje edycji i usunięcia posta są dostępne u dołu posta. Wystarczy kliknąć "edytuj", zmienić treść, a następnie opublikować post. Oczywiście ta opcja jest dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników.
Napisał(a): Magnusia -
Jestem zalogowana i patrzę na swojego posta pisanego wczoraj czyli Edycja i usunięcie......
Na dole widzę tylko :
Ciekawe z kciukiem ..
po prawej stronie cytuj.....
Sprawdzałam również na swoim profilu , czy można edytować posta ale również nie znalazłam.
Kurcze aż tak niekumata jestem ?? ale nie widzę takiej opcji i sprawdzam na różnych swoich postach.
Teraz zobaczyłam edytuj, jak opublikowałam przed chwilą posta , czy to oznacza , że nie ma takiej możliwości z wcześniej napisanymi postami i np. usunięcie ich ??
Jeszcze raz dziękuje za odpowiedź.
Napisał(a): Gość -
Myślę, ze możliwość poprawienia posta jest dostępna w określonym czasie...tak jest na przykład na NK...o ile nic się tam nie zmieniło to można było dokonać tego w ciągu 15 minut.
Może na Interii jest podobnie.
Dziękuję za informację i zauważyłam , że wszelkich poprawek można dokonać dopóki ktoś inny nie doda swojego komentarza, wtedy już nie mamy możliwości do jakiekolwiek korekty i usunięcia swoich wcześniejszych wpisów.
A szkoda..
Napisał(a): Koffi -
Magnusia Dziękuję za informację i zauważyłam , że wszelkich poprawek można dokonać dopóki ktoś inny nie doda swojego komentarza, wtedy już nie mamy możliwości do jakiekolwiek korekty i usunięcia swoich wcześniejszych wpisów.
A szkoda..
Wydaje mi się, ze to dobre rozwiązanie. Wyobraź sobie, że każdy ma możliwość zmiany swojego posta w jakiejkolwiek chwili. Nastąpiłby totalny chaos. mogłoby się okazać, że odpowiedzi w ogóle nie dotyczą cytowanych postów:))
Edycja i usunięcie swojego postu
Zgłoś do usunięcia | Link
Mam pytanie :
Pisząc post popełniłam błąd , który zauważyłam już po publikacji.
W jaki sposób mogę edytować swój post i wnieść do niego poprawki.
Dziękuję.