Reklama

Komentarze (22)

Dodaj komentarz

Napisał(a): ~Delikatna -

Ja tam wolę, żeby mi zakupy ktoś przyniósł do domu i żebym nie musiała ich sama nosić. Nie od dziś zamawiam zakupy spożywcze w Almie - wszystko wnoszą i to z uśmiechem, pranie - przychodzi facet z MojePranie.pl i zabiera - nawet taniej niż w pralni za rogiem, a nie muszę latać z wieszakami i powiewającymi foliami przez pół miasta. Do tego książki z Merlina, okazje z Grupera. Naprawdę nie trzeba już samemu nosić kilogramów.

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Wyrwidab -

Wiecej chemii w zarciu , zanieczyszczone srodowisko - potrzeba wynalezienia takiego syfu jak na przedstawionym filmie. Dawniej ludzie byli zdrowi i silni mimo tego, ze krocej zyli.

Odpowiedzi (2)
Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~ranger -

Bardzo przydatne dla terrorystów.Przeniosą 100 kg trotylu i wysadzą pół miasta.A tak na marginesie...wojsko tego nie kupi zbyt skomplikowane dla nich... hi hi hi

Odpowiedzi (3)

Napisał(a): ~uee -

dla mnie to trochę sciema jak ze sklepu mango np 0:34 babka wstawała jakby jej ten egzoszkielet utrudniał wręcz i krępował ruchy a ten plecak napewno nie miał 100kg no i rozumiem przysiady na jednej nodze z cieżarem jako cos kiedy moge powiedziec aaa ooo. Troche daleko im jeszcze

Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~Matheo -

Nadchodzi era Crysis'a jeszcze 20 lat i tak własnie bd wyglądali żołnierze :)

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~ciastek -

Bardzo dobra rzecz wojsko może z tego korzystać ale nie nasze zbyt biedne jest

Odpowiedź (0)

Napisał(a): ~nMo -

wojsko wojsko wojsko tle sie mówi o pokoju a technologia rozwija sie tylko dzieki zbrojeniom.. dopóki ludzie nie zmądrzeją to tak bedzie... przecież taki szkielet to szansa na powrót do normoalności dla osób poszkodowanych w różnych sytuacjach losowych czy też jako nowoczesny model rehabilitacji.. ale poco najpierw trzeba okaleczyć zeby było co leczyć..

Odpowiedź (0)
Odpowiedź (0)
Dodaj komentarz