Re: enka czy cyfra +?
Napisał(a): sulikaa -
To chyba zależy na czym ci najbardziej zależy. Mam enkę i nie narzekam. Zwłaszcza że ostatnio sporo zainwestowali w ofertę. Szybko się rozwijają i chyba warto ją wybrać tak na przyszłość :)
Napisał(a): Gość -
heh zgadzam się. N bardzo szybko goni konkurencje ostatnio. no i ogarnęli Polsat wiec nie trzeba kombinować. jak dla mnie fakt że mają LM jest najlepszym argumentem :)
Mysle ze N w tym roku to jakos tak bardzo pozytywnie wyróznia sie na tle konkurencji,wiec ja raczej nie zastanawiałabym sie teraz nad wyborem.
Kwestia czasu kiedy dogonią konkurencję pod względem liczby klientów. Robią wszystko żeby to było jak najszybciej. Te promocje nowe tez wyglądają na bardzo ciekawe. Gdyby nie to że już mam n to pewnie bym się skusił :P
Jesli popatrzec co działo sie w przeciagu pół roku u jednych i drugich to zdecydowanie N.Oni sie jakby zaczeli rozwijac,maja duzo ciekawych promocji czy to na start czy dla stałych abonentów.Mało tego,teraz równiez maja sporo fajnych ofert filmowych i cenowych na VOD,wiec coś sie dzieje.
Drogi Gościu, w przeciągu to, co najwyżej możesz katar złapać :). Co do oferty platformy Ny zgodzę się z Tobą, że zarówno Cyfra, jak i Cyfrowy Polsat została mocno w tyle. Wątpię, żeby nadrobili w krótkim czasie dzielący ich dystans. Gdybym na dzień dzisiejszy miał znów wybierać którąś z ofert, zapewne po raz kolejny padło by na pakiet N.
Jak cyfra ma zamiar przyciągać sportem i canal plus, to może mieć problemy. Enka ma zdecydowanie lepszą ofertę. Zauważyłem, że na canale nie ma już tylu hitów co kiedyś, a enka ma nfilm, który póki co radzi sobie świetnie i dobre vod.
masz rację @sulikaa. ich vod przyciąga ciekawymi tytułami, czytałem, że Jeża Jerzego będzie można od września oglądać :). A opcja nagrywania przydaje się pracusiom, którzy nie mają czasu oglądać na bieżąco filmów :).
Zdecydowałem się na enke, przyciągneła mnie oferta sportowa. Od 2012 mają mieć prawa do transmisji ligi mistrzów i ligi europy aż do 2015.
enka czy cyfra +?
Zgłoś do usunięcia | Link
siemka!
nie ukrywam że licze na eksperckie rady hehe :) mam zamiar założyć sobie telewizje cyfrową i tak się zastanawiam czy lepiej enke czy może cyfre? cyfra wydaje się ciekawsza ale enka ma te promocje za 59 zł…