Re: ESWT
Napisał(a): Gość -
Nie wiem czy w Poznaniu jest ale na pewno urządzenie ESWT firmy Storz jest w Silesia Sport Clinic w Chorzowie. Cena 160 zł za zabieg 1500 impulsów głowicą FSW oraz 1500 głowicą RSW. Natomiast przy schorzeniach urologicznych 245zł/zabieg głowica FSW 3000 impulsów
Pozdrawiam
od 20marca ma być w Poznaniu ul Jezycka 8 ale tylko przez 2 tygodnie prosze sprawdzić
Do p.Kichalskiej z Łodzi.
Te 5 zabiegów w cenie 100 zł to na Al.Kościuszki, wiem, bo tylko to znalazłam w internecie w Łodzi. Czy możesz mi powiedzieć, gdzie są te pozostałe miejsca?
No i czy rzeczywiście to pomaga?
Witam i polecam wszystkim CENTRUM REHABILITACJI W ZGIERZU REH MED ul. Tuwima 18 super ceny i personel. mają wszystkie zabiegi USG , FALE UDERZENIOWĄ . Gorąco polecam9 Pytać o pana Maćka
ja robilam sobie zabiegi fala uderzeniowa na ostroge pietowa u pana Wiecka w Krakowie. za jeden zabieg placilam jakos 50zl, zabiegi bardzo mi pomogly, takze polecam.
czy te zabiegi fala uderzeniowa sa bolesne? jak to w ogole wyglada?
Mozna wypozyczyć od www.ppcito.pl mozna ich gdzies na romana maya znalesc
Zabieg jest bardzo mało bolesny, a bardzo skuteczny. Również leczyłam ostrogę piętową tą metodą.
gość Zabieg jest bardzo mało bolesny, a bardzo skuteczny. Również leczyłam ostrogę piętową tą metodą.
a ja miałam robioną falę na słomczyńskiego na tzw łokieć tenisisty i też działało :)
ESWT
Zgłoś do usunięcia | Link
Może mi ktoś powiedzieć czy w Poznaniu wykonuje się ESWT-terapia falą uderzeniową? Jeśli tak to gdzie i ile to kosztuje, z góry dziękuję. A jeśli nie to w jakich miejscowościach?