Reklama

fajna knajpka? (5)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 65

fajna knajpka?

Napisał(a): Gość -

Hej ludzie! Gdzie w Lublinie jest jakaś fajna knajpka, w której można posiedzieć, potańczyć, nie słuchać techno, nie przepychać się między małolatami? Chciałabym wyjśc gdzieś ze znajomymi spoza naszego miasta, pokazać im Lublin nocą. Tyle tylko, że nie wiem czy są jeszcze w naszym mieście takie miejsca. Może jakiś fajny koncercik na żywo, niekoniecznie jakiejś super znanej grupy. No i żeby ludzie ok.30-tki nie czuli się jak geriatrycy. Nie chodzi mi o typową dyskotekę, ale jak pisałam, mały parkiecik to by się przydał. Pomocy... Błagam

INTERIA.PL

Re: fajna knajpka?

Napisał(a): Gość -

Potwierdzam słowa drobnej dziewczynki. Rzeczywiście Graf Marina to przyjemny klimatowych lokal, ale koło Lublina...decydując się na wypad raczej nie pokarzesz znajomym miasta nocą. Proponuję pojechać tam rano na jakiś fajny lunch z regionalną kuchnią w tle, na pewno zrobi na nich większe wrażenie niż nasze kochane miasto nocą.

Re: fajna knajpka?

Napisał(a): dolceandvita -

ja jak szukam dobrych knajp to wchodze sobie na serwis pogodzinach.pl i szukam recenzji i opinii danego lokalu. Mają tam baze ponad 10 tysięcy lokali w bazie i ponad 6 tysięcy najświeższych opinii więc jeśli ktoś szuka dobrej knajpki do zjedzenia czegoś dobrego, albo ma ochotę po prostu posłuchać dobrej muzyki w fajnym lokalu albo szuka fajnej miejscówki na wypicie drinka to najlepiej poczytać sobie tam recenzje i opinie o danych lokalach w danym mieście.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: fajna knajpka?