Re: Fajna restauracja w Wawie
Napisał(a): Gość -
A ja odkryłam super fajna knajpkę w centrum Warszawy Nowogrodzka za hotelem Forum Cafe Bar Bla-Bla.
Super przytulne miejsce bez tlumów z rewelacyjna kawa po kapitańsku. Polecam!
do każdfej knajpki bym poszła gdyby tylko mój warszawiak chciał zemną być , a może u Jachego ? czekam na ciebie
ana do każdfej knajpki bym poszła gdyby tylko mój warszawiak chciał zemną być , a może u Jachego ? czekam na ciebie
Ana jak dajesz w anal to chętnie się z tobą spotkam
Gość A ja odkryłam super fajna knajpkę w centrum Warszawy Nowogrodzka za hotelem Forum Cafe Bar Bla-Bla.
Też tam chodzę . Wiesz dlaczego kawa po kapitańsku jest taka dobra? Dlatego że do każdej filiżanki trzeba dodać odrobinę moczu.
Gość A ja odkryłam super fajna knajpkę w centrum Warszawy Nowogrodzka za hotelem Forum Cafe Bar Bla-Bla.
Też tam chodzę . Wiesz dlaczego kawa po kapitańsku jest taka dobra? Dlatego że do każdej filiżanki trzeba dodać odrobinę moczu.
( duża ilość kanap- to duży plus)
A na huj ci ta duża ilość kanap? Tańczysz na nich czy jak? Najlepsza knajpa to krzaki na lewo od dworca wschodniego bo tam Zuza robi striptease.
moja ulubiona - lemon (na sienkiewicza jesli dobrze pamietam) genialne jedzenie, calkiem niezla obsluga, a na dodatek czynna 24 na dobe... polecam tagliatelle ze szpinakiem a do tego shocik finlandii redberry badz cranberry ze swiezo wycisnietym sokiem z pomaranczy ;) mam nadzieje ze nic tam sie nie zmienilo ( od jakiegos czasu mieszkam za oceanem).
kolejna - warsaw tortilla factory (skrzyzowanie wilczej i poznanskiej lub na szybkie taco czy inne burrito - w zlotych tarasach - choc nie wiem czy juz czynne...) - jesli lubisz meksykanskie jedzonko - cacy.
pozdrawiam, Nhemesia
Zgadzam sie takiego miejsca jak You&Me Bar jeszcze nie bylo. POlecam
Kanapy to jest to ;-))))
You & Me Bar stały najwyższy poziom- jeżeli chcesz zrobiĆ na kimś wrażenie POLEcam
Fajna restauracja w Wawie
Zgłoś do usunięcia | Link
Witajcie.
Chciałabym się dowiedzieć jakie są wasze ulubione restauracje w Wawie. Moją jest "You&Me Bar". Ma ona super wnętrze, bardzo nowoczesne( duża ilość kanap- to duży plus). Posiada też fajny ogródek( bardzo przydatny na lato- duży plus). Bardzo lubię to miejsce ze względu na specyficzny klimat, bardzo przyjemną chilloutowa muzyke oraz przepyszną kuchnię. Polecam ten lokal.
A jakie lokale wy polecacie i dlaczego?