Napisał(a): ~Minim -
Do wakacji niby coraz bliżej, ale w ogóle tego nie czuję. Zastanawiałam się ostatnio nad wyjazdem wakacyjnym, może to będzie właśnie Hiszpania. Znalazłam w ofercie Almatura całkiem fajną wycieczkę - Flamenco Show.
Napisał(a): ~Minim -
Do wakacji niby coraz bliżej, ale w ogóle tego nie czuję. Zastanawiałam się ostatnio nad wyjazdem wakacyjnym, może to będzie właśnie Hiszpania. Znalazłam w ofercie Almatura całkiem fajną wycieczkę - Flamenco Show.
Napisał(a): ~Władek -
Byłem w Valencjii miesiac temu. Nie ma tam żadnego kryzysu.Ludzie sięnie spieszą siedzą w knajpkach ,luz, swoboda. otwierdza to tenm artykuł. A według oceny finasistów Hiszpania to bankrut. Ciekawe jak to wytłumaczyc naszym bezrobotnym i emerytom
Napisał(a): ~polski emigrant -
jestem juz 12 lat w hiszpani i jedno wiem ze lepiej zyje sie tu niz w ponurej i zaszczutej POLSCE ,A PAELLEmoja zona gotuje i jest wysmienita.
Napisał(a): ~europa -
Jestem tam juz od ponad 20 lat,bylbym szczesliwszym jakby tam polacy i araby nie przyjezdzali ! chamowka niech lepiej pozostanie w swoich domach
Napisał(a): ~Sandra -
Hiszpania, piękna Hiszpania. Marzę o tym, żeby zwiedzić Barcelonę. Znalazłam całkiem fajną ofertę, biura Almatur, wycieczkę Hiszpania - Flamenco Show, jest duża szansa, że właśnie tak spędzę tegoroczne wakacje ;)
Napisał(a): ~gosc alicante -
Costa Blanca to przede wszystkim Alicante , Benidorm , i wszystko co w strone Valencji ale nie sama Valencia .To jest tylko stolica autonomi Comunidat Valenciana ktora wie ze jest tylko stolica i nic po za tym.Ogolnie mowiac fiesta w Valencji ni jak ma sie do fiest w dalszej czesci autonomi ubogi krewny .
Fiesta na hiszpańskim wybrzeżu (11)
Kanał RSSTemat dotyczy artykułu: Fiesta na hiszpańskim wybrzeżu