Reklama

FIFA 2007 i PES 06. Co jest lepsze? (342)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 4
Post reklamowy INTERIA.PL
INTERIA.PL

Re: FIFA 2007 i PES 06. Co jest lepsze?

Napisał(a): Gość -

Grałem w jedna i druga i powiem tak :
BEZ GADANIA BIERZ PRO EVOLUTION 6
Fifa ci sie znudzi po miesciacu ma nudne zagrania kiepskie zwodu prawie nic
Pro budzi szacunek kazdego szczegółu jesli chodzi o symulacje gry w noge jest tam mnowstwo kombinacja
W fife dopatrzylem sie tylko troche lepszej grafy lepiej rozbudowanej Opcji lig itp.
Proponuje zakup pada jasli masz Pc
pozdro

NESQT Grałem w jedna i druga i powiem tak :
BEZ GADANIA BIERZ PRO EVOLUTION 6
Fifa ci sie znudzi po miesciacu ma nudne zagrania kiepskie zwodu prawie nic
Pro budzi szacunek kazdego szczegółu jesli chodzi o symulacje gry w noge jest tam mnowstwo kombinacja
W fife dopatrzylem sie tylko troche lepszej grafy lepiej rozbudowanej Opcji lig itp.
Proponuje zakup pada jasli masz Pc
pozdro

zgadzam sie z przedmówca w 100%

Według mnie trochę lepsza jest gra .........................Fifa 07> ponieważ kariera czyli tryb menadżerski jest lepszy ale za to w PES gra jest bardziej rzeczywista ale w PEs komentarz jest bardzo niedopracowany w 20 minucie mówią dowidzenia!!!
I do fify masz dużo dodatków np. na stronie www.fifaserwis.pl podsumowując
Fifa 07 : plusy; dobry komentarz , wiele dodatków , więcej lig , więcej zespołów , więcej trybów gry , dobra oprawa graficzna jak i muzyczna , możeliwość gry w 2 , 3 lub więcej w PES się nie da
minusy : słabsza grafika , słaba fizyka gry(piłka uderzona mocno gdy trafi w poprzeczkę odbiję się na 3 metry w Pes na 12 co jest bardziej realistyczne
PES 6 : plusy ; dobra fizyka gry , dobra oprawa graficzna i muzyczna(z wyjątkiem komentarza) , lepszy trening
minusy : fatalny komentarz , mało lig , mało zespołów , mniej trybów ,
Fife bym ocenił na 5 a Pes na 4- Dlatego radził bym ci KUPIĆ FIFE 07 na pewno bardziej ci się spodoba!!!

Fifa faktycznie jest gora jezeli ktos lubi strzelac w jednym meczu 10 takich samych bramek. Fifa to schematy. Zapewniam, ze minie sporo czasu, zanim zaczniesz strzelac bramki w pes6. Ale pozniej kazda strzelona bramka cieszy niesamowicie :)

ja jestem minimalnie za fifą mam dwie te gry w domu i w obydwie gram tylko faktycznie w fifie jest wiecej lig itd a w PES lepsze zwody i jest chyba myśle trudniejsza

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: FIFA 2007 i PES 06. Co jest lepsze?