Re: FIFA 2007 i PES 06. Co jest lepsze?
Napisał(a): Gość -
Moim zdaniem lepsze jest pes6!!!!Poniewaz ma wiecej zwodow i lepsza grafa i lepsza symulacja i ... a zreszta po co to bede mowic.Po prostu bierz!!!!
Pes ma wszystko to, co czyni gre grywalna na maxa, a czego fifa nigdy nie miala, nie ma i miec nie bedzie ;)
Zdecydowanie FIFA 07. PES może jest ciekawszy, bardziej rozbudowany, ale jest taka sobie grafika. Radze tobie poczekać na uefę 2007. Ona jest prawie tak samo dobra jak fifa 07.
[cytat kogo=Mateusz1012]Zdecydowanie FIFA 07. PES może jest ciekawszy, bardziej rozbudowany, ale jest taka sobie grafika. Radze tobie poczekać na uefę 2007. Ona jest prawie tak samo dobra jak fifa 07. aha. PES jest troche kijowy, pod wzgledem tego, że jest polski komentarz( Borek, Kołtoń ) fatalnie komentują ; Bieganie zawodnikami, wyjście bramkarza jest żle zrobione. Próbuje nim wyjść na przeciwnika a on mi na boki spieprza
[cytat kogo=Mateusz1012][cytat kogo=Mateusz1012]Zdecydowanie FIFA 07. PES może jest ciekawszy, bardziej rozbudowany, ale jest taka sobie grafika. Radze tobie poczekać na uefę 2007. Ona jest prawie tak samo dobra jak fifa 07. aha. PES jest troche kijowy, pod wzgledem tego, że jest polski komentarz( Borek, Kołtoń ) fatalnie komentują ; Bieganie zawodnikami, wyjście bramkarza jest żle zrobione. Próbuje nim wyjść na przeciwnika a on mi na boki spieprzaps. Miałem obydwie gry i obie mi się podobały lecz Fifa 07 pod względem grywalności była lepsza
ZDECYDOWANIE POLECAM CI PESA6 JEST OWIELE LEPSZY OD FIFY POD KILKOMA WZGLEDAMI WYMIENIE CHOCBY DWA,BO NIESTARCZYLO BY CZASU WYMIENIC WSZYSTKIE MIANOWICIE POPIERWSZE LEPSZA GRYWALNOSC ORAZ INTELIGENCJE PILKARZY I GRAFICZKA STADIONOW POLECAM!!!!!
Słaba grafika?? jak dla mnie jest ok. Zawodnicy dziwnie biegaja?? tzn jak?? Do tyłu?? Denerwuje cie polski komentarz to wlacz inny. PES 4ever
Kazdy fan pilki noznej ci powie ze nie ma lepszej pilki od P E S A a jesli ktos ma inne zdanie to chyba lubi pograc w pilke ze tak napisze malo rzeczywista :D PES to czysty realizm a fifa eh szkoda gadac chyba ze widujesz na codzien w meczach rajdy przez cale boisko obroncy w kazdym meczu w dodatklu strzelajacego bramke hehe :D?? w fife gralem moze z godzinke i uninstall lol :D a pesa pykam od lat :D w 6-ce w ML juz mam sezon 2019 :D
pzdr maniacy pesa :P
iTaLLL Kazdy fan pilki noznej ci powie ze nie ma lepszej pilki od P E S A a jesli ktos ma inne zdanie to chyba lubi pograc w pilke ze tak napisze malo rzeczywista :D PES to czysty realizm a fifa eh szkoda gadac chyba ze widujesz na codzien w meczach rajdy przez cale boisko obroncy w kazdym meczu w dodatklu strzelajacego bramke hehe :D?? w fife gralem moze z godzinke i uninstall lol :D a pesa pykam od lat :D w 6-ce w ML juz mam sezon 2019 :D
pzdr maniacy pesa :P
Zgłoś do usunięcia | Link
biesz PES 6 dlatego bo jest tam napewno lepsza grafika i przedewszystkim jest to wszystko realnistyczniejsze