Re: Filmy na podstawie gier to chała!!!
Napisał(a): Gość -
A gry na podstawie filmów to chała jeszcze większa.
Napisał(a): madrala -
gość A gry na podstawie filmów to chała jeszcze większa.
A znasz takie? Bo ja, przyznaję, nie.
Mortal kombat nie było złe. W grach w każdej części niby zabijają się wszyscy wzajemnie ale za 5 lat w kolejnej odsłonie znów są ci sami. DOOM miał sporo fajnych efektów i klimat niezły. Tylko szkoda, ze zmienili główny "motyw" pojawienia się "obcych" nie musiało być jak w grze, ale coś z portalem z piekłą mogło wynikać.
zobacz hitmana jest na podstawie gry... no chyba że oczekujesz cudu , od zawsze wiadomo że telewizja nie zastąpi książki , a film nie wyprze gry ...
Napisał(a): madrala -
Nie oczekuję cudu, oczekuję dobrego filmu.
to nie filmy są słabe tylko aktorzy bo zazwyczaj filmy są nieżle montowane ujęcia dzwięk i takie tam a aktorzy są kojarzeni zazwyczaj z daną rolą np z komedią a potem dają ich do horroru to ludzie są bardziej przekonani do pierwszego wyboru
Fakt Hitman jest dobry
pogieło cie? RE to zejebiste filmy!!!
z reszta masz racje, nedza...
Warhammer 40.000: Ultra Marines niezły film :]
madrala Silent Hill - też jeden wielki niewypał.
A co Ty byś chciał, żeby to był drugi Avatar? Mi Silent Hill jak najbardziej się podobał i z niecierpliwością czekam na ekranizację drugiej części (moja ulubiona część gry).
W przeciwieństwie do większości podobał mi się też Blood Rayne czy też Max Payne.
Filmy na podstawie gier to chała!!!
Zgłoś do usunięcia | Link
Może nie? Resident Evil - aktorzy grają tak słabo, że nie da się na to patrzeć. Mortal Kombat - fabuła tak głupia, że aż brak słów. Lara Croft - bez komentarza... Silent Hill - też jeden wielki niewypał.
Ale jeśli znacie jakieś wyjątki od tej reguły to chętnie je sprawdzę...