Reklama

Fitness Club S4 - Warszawa (60)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 575

Fitness Club S4 - Warszawa

Napisał(a): Gość -

Słuchajcie korzysta ktoś z was z Fitness Club S4? Zamierzam na zimę trochę poćwiczyć a oni dosyc mocno reklamują się na mieście. Możecie mi cos napisać? Podsyłam linka (...) A i interesuje mnie zwłaszcza lokal na Gładkiej. Dzięki za pomoc:)

INTERIA.PL

Re: Fitness Club S4 - Warszawa

S4 ma w warszawie dobrą prasę wiec nie dziwo ze sie reklamują. A skoro sie reklamuja to znaczy ze funkcjonują. Mam znajomego który chodzi do nich na siłke ale chyba nie na gładką a na nowowiejską. mozesz spróbować - nic nie tracisz;-p

na gładkiej jest akurat w S4 o tyle fajnie, że masz na miejscu basen i możesz karnet sobie kupić z wejściami i masz siłka + basen, połączenie idealne w moim wypadku.

ciekawe rzeczy piszecie.. szukam sobie klubu na zimę i być może rzuce się na S4, tym bardziej że mam blisko bo na Ursynowie.. tylko pytanie, jak tam z wolnymi miejscami? bo zima to taki okres, gdzie raczej dużo osób chodzi na fitness nie?

a na co chcesz iść na siłownie czy na fitness? Ogólnie szanowne panie recepcjonistyki S4 nie robią problemów co do zapisów wiec jak sie w miare szybko zdecydujesz to jeszcze nie powinno być problemu. ale idzie zimno i ludziska przenoszą sie z dworu do klubów

e tam fitness club jak tak fitness club jak człowiek sam nie będzie chciał zasuwać i ćwiczyć to ani S4 ani tam żadny inny klub nie pomogą. fakt, jak człowiek chce cwiczyc to wtedy inna bajka a chyba z to płacimy w koncu

czasami sie zastaanwiam czy jak człowiek sam bedzie cwiczyl to czy nie bedzie to dla niego efektywniejsze. Robi co chce, jak chce i kiedy chce, ale z drugiej strony mając trenera nad sobą człowiek sie niby lepiej "zmusza" do działania. a czy to bedzie S4 czy jakis inny klub to co, cwiczyc i tak trzeba i nikt na to nic nie poradzi.

tak sie tylko wydaje na poczatku ze mozemy sami bez niczyjej pomocy ale nie ma tak łatwo jak sie mysli. dla mnie zeby siei samej zmusic do cwiczenia rano to jest zadanie awykonalne;/. Dlatego tez fitness club w którym mam kogoś nad głową i który" pomaga" mi cwiczyc:). Jak to wygląda w S4, trenerzy mobilizuja do pracy? bo inaczej dla mnie odpada....musze miec "mobilizacje":)

no na fitnesie zdecydowanie mobilizują, jak się już wejdzie na zajęcia to bez dobrego wycisku nie wolno wyjść :P świetna sprawa, ja tam zajęcia fitness w s4 polecam bo jest ich duży wybór, są fajne, różnorodne i trenerzy są bardzo fajni, widać, że im się naprawdę chce ćwiczyć razem z resztą i zachęcają do ciężkiej pracy :)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Fitness Club S4 - Warszawa