Re: Fitness Club S4 - Warszawa
Napisał(a): Gość -
Dzięki za odpowiedź, w takim razie jak przetestuję to w razie co wezmę pewnie też 2x na tydzień, częściej będzie ciężko się mi wyrobić.
Nie ma problemu, jak się na coś zapiszesz to daj znać co wybrałaś z zajęc fitness i z którym z trenerów :) Może się wymienimy opiniami :)
OK dzięki, podejdę do klubu w tym tyg. i dam znać!
OK dzięki, podejdę do klubu w tym tyg. i dam znać!
Pamiętaj, że jak masz w razie co którąś z kart typu multisport czy benefit to możesz z niej skorzystać. Sporo firm je daje pracownikom a wtedy wtedy nawet bez dopłat masz je tam.
Niestety kart tego typu nie mam, szkoda przydałyby się, ale to nic, dziś tam zajrzę i dokładnie się zorientuję co i jak z zajęć jest i jak z zapisem bo na rozpisce sporo terminów jest obłożonych po brzegi, widać ludzie ciągną na te zajęcia.
I jak, wybrałaś coś ciekawego z zajęć, jakiś karnet?
Póki co wbiłam się parę razy ot tak na zajęcia ale jestem generalnie zdecydowana na karnet, muszę się zebrać i iść kupić. Interesuje mnie ostatecznie TBC z fitnessu + od czasu do czasu pewnie na siłownię zajrzę sobie na bieżnię.
TBC jest całkiem fajny :) polecam jeszcze step&shape, też fajnie prowadzony jest.
Zgłoś do usunięcia | Link
ja mam karnet miesięczny, w tym karnecie są 2x w tygodniu zajęcia fitness i mi odpowiada, jest tani i taka intensywność jest dla mnie idealna