Reklama

Fitness w Warszawie (29)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 54

Fitness w Warszawie

Napisał(a): Gość -

Cześć

Chciałem zapytać, czy znacie jakieś godne polecenia siłownie i fitness kluby w Warszawie. Bardzo zależy mi na tym, żeby było estetycznie i bez tzw. 'karczków'. Znalazłem Fitness Park w Merkurym - oni honorują kartę multisport. To dla mnie ważne, bo mam z pracy tą kartę za parę złotych. No i nie chciałbym dodatkowo dopłacać.

Ale będę wdzięczny za nazwę jeszcze innych klubów.

pozdr.

INTERIA.PL

Re: Fitness w Warszawie

Karczki to chyba na każdej dobrze wyposażonej siłowni spotkasz, nie ma opcji, ale... ale z tego, co czytam tu i ówdzie to do Fitnessparku warto sie pofatygować, szczególnie tego w Warszawiance, bo siłownie mają dobrze zaopatrzoną z tego, co patrzyłam na zdjęciach na stronie, a poza tym fitness mają non stop. To rzadko się zdarza. Zazwyczaj są bloki poranne i wieczorne, a w FitnessParku keidy się nie przyjdzie mozna się poruszać. Podoba mi się to... Pewnie niedługo ich przetestuję.

Ja korzystałem z Fitness Parku, tylko z tego koło Agory. Była naprawdę fajnie - właśnie bez jakichś obleśnych, trzyzębnych bandziorów. Tylko naprawdę miła i pomocna obsługa. Jest to cenne zwłaszcza dla osób takich jak ja, które potrzebują instruktora (tam są fajni), żeby cokolwiek zrobić. Także jak mieszkasz gdzieś niedaleko, to faktycznie warto.

Travis13 Ja korzystałem z Fitness Parku, tylko z tego koło Agory. Była naprawdę fajnie - właśnie bez jakichś obleśnych, trzyzębnych bandziorów. Tylko naprawdę miła i pomocna obsługa. Jest to cenne zwłaszcza dla osób takich jak ja, które potrzebują instruktora (tam są fajni), żeby cokolwiek zrobić. Także jak mieszkasz gdzieś niedaleko, to faktycznie warto.

Dziwne, żeby w Agorze były obleśne, trzyzebate bandziory skoro w tym kompleksie sami wykształceni i na poziomie ludzie pracują :P
takie podejrzane stwory możesz spotkac wszedzie tylko nie w Fitness parku w Agorze :P
To tak mówić, że do NASA przychodzą rolnicy, żeby pograc na nosie grawitacji :P

Ja też chodzę do Fitness Parku. Mają bardzo fajne zajęcia z aqua aerobicku. Przynajmniej mi się to bardzo podoba. Bo wcześniej, jak chodziłam na basen, to jakoś nie potrafiłam znaleźć sobie miejsca. To jest nowość w Polsce, także zawsze można się pochwalić wśród znajomych, że chodzi się na aerobik wodny ;-p Poza tym to bardzo dobrze wpływa na koordynację ruchową.

Chciałam napisać, żebyście nie chodzili do s4, gdyż recepcjonistki są strasznie nieogarnięte. Nie mogę się zapisać na kolejny miesiąc, gdyż jedna z nich nie zapisała jednego mojego wejścia na fitness. Posiadam kartę multisport i muszę mieć pewną liczbę obecności. A w tym momencie przez nią mam o jedną za mało.

Napisał(a): viruzz -

E, no to bez sensu. Mi się w Fitness Parku nic takiego nie przydarzyło. Recepcjonistki są baaaaardzo ogarnięte, ale to bardzo :P do tego pomocne. Wsółczuję ci serdecznie.
Może po prostu zmień siłownię :) skoro takie akcje się dzieją.

Fitness Park jest spoko. Mają trzy kluby, wszystkie na Mokotowie i wszystkie są fajne. Zresztą zobacz na ich stronie jak dużo różnorodnych zajęć mają, w zasadzie każdy znajdzie jakieś odpowiednie dla siebie, oczywiście poza samą siłownią.

Napisał(a): viruzz -

A do którego klubu Fitness Parku najczęsciej chodzisz?
Agora, Warszawianka, Merkury? W kazdym jest coś innego, ale dobrze, że wszystkie są w niedalekiej od siebie okolicy, bo gdybym miał tak latać z jednego końca wawki na drugą to makabra.

Znam te kluby. Z warszawianką miałem najwięcej do czynienia :-) bardzo fajne klimatyczne miejsce. Dobra opieka instruktorów i dobrze przygotowane sale do ćwiczeń. Nie ma tam typowych "karczków" Chodzą normalni ludzie jak ja i ty :-)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Fitness w Warszawie