Reklama

Fitness w Warszawie (29)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 54

Re: Fitness w Warszawie

Napisał(a): Gość -

W Pure w Blue city jest bardzo fajnie, atmosfera miła, pełen grafik dodatkowych zajęć, osobna sala dla kobiet, sauna, solarium, salon kosm. Chodzę dopiero 2 miesiąc ale nie zamieniłabym tego klubu na żaden inny, po prostu świetnie się tam czuję, a trenerzy naprawdę dbają o swoich klientów i zawsze służą pomocą. Ceny mają ok, jak jesteś stałym klientem i nie masz kaski to możesz zostać motywatorem i nadal korzystać:)

INTERIA.PL

w wawie to do wyboru do koloru, rzuć sobie okiem na stronę fitness club s4, mają sporo klubów i przyzwoite karnety open, a plus tego taki np. u mnie przy siłce, że na jeden karnet możesz wejść do jednego lub drugiego klubu, w zależności który masz bliżej. Ale fitnessu mają też dużo, pełny grafik.

Ja chodzę do Calyspo na Ursynowie i jestem bardzo zadowolona. Nie ma tłumów, obsługa bardzo miła, trenerzy nie narzucają się, ale zawsze zapytają się czy w czymś pomóc, coś doradzić itp. Ceny bardzo przystępne. Karty multi sportu są tolerowane.

"fikolini" na pewno jest w S4 tak jak mówisz? Kupuje jeden karnet a moge chodzic o każdego z ich klubów??? Jesli faktycznie tak jest to jest to mega wygodne i co by nie mówic ciekawe rozwiązanie. A w open np wlicza sie basen czy saune? bo widzialam ze na stronie to maja

ja miałam swego czasu taki open na siłownie + wykupowałam sobie dodatkowo basen i na siłkę w S4 wchodziłam ta, którą miałam pod ręką na ten karnet, a basen tam gdzie jest, a są w dwóch ich klubach.

mam grzeczne pytanie o zumbe w S4 - w którym z klubów najlepiej jest ją ćwiczyć? Tzn gdzie najszybciej bedzie widać efekty:)? Muszę coś zacząć robić na zimie:)

Efekty będzie widać niezależnie od klubu, tylko od Ciebie i Twojego treningu :) ewentualnie pomoże motywujący trener. S4 ma zumbę z trenerką Luizą Dąbrowską, którą ludzie sobie w necie chwalą, ma zajęcia na pewno w tym klubuie na nowowiejskiej.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Fitness w Warszawie