Re: forum kromiss bis
Napisał(a): Gość -
zgadzam sie z fistaszkiem. zaklad ok, ludzie w wiekszosci spoko ale ci u steru nizszego i wyzszego....
czasami noz sie rozklada w kieszeni
dzięki predator
niektorzy poprostu nie doceniaja to co maja narzekaja ze praca taka ze stary taki ze kierownik taki....do tych co im tak zle w firmie to dlaczego nie zmienicie zakladu na ten idealny dla was? kazdy ma swoje zdanie owszem, ale obiektywne zdanie jest takie ze ludzie sa jacy sa stary jest jaki jest ale ja osobiscie uwazam ze gdyby nie jego stanowcze postepowanie w firmie by nie bylo jak jest i mysle ze Ci co narzekaja powinni popatrzyc na sytuacje z innej strony bo tylko marudzicie jak wam jest zle jak jebiecie i jak to oni w biurach maja dobrze, ale kazdy ma swoje obowiazki i te zarzuty w strone kadr sa smieszne....owszem wiadomo co do sprawy kasy to wyplaty sa dobre, ale jak widac z drozejacym zyciem, podatkiem vat itd itp stawka mogla by pojsc w gore...no ale poczekajmy jak sie zacznie konkretna robota to moze stary zobaczy jak bardzo sie staramy i ile sil zostawiamy w tym zakladzie podsmunowujac tak jak juz ktos wczesniej napisal ludzie ktorzy maja pretensje o cos powinni sie osobiscie stawic u starego w biurze albo jakos to zalatwic a nie pisac jako gosc to jest beznadziejne i dziecinne zachowanie...pozdrawiam cala zaloge kromiss-bis:)
Szanowni Koledzy
Narzekacie na kadrę i starego( choć nie wielu ).
Nikt od nas nawet nie oczekuje abyśmy pałali do starego sentymentem bo to jak wszędzie jedni lubią drudzy mało a inni by go u ..... . , taka jest rola starego.
Jednak ja patrzę na to przez pryzmat czasu jaki tu pracuję i nieodpowiedzialnym się było prośić tylko nowych o wypowiedzi co mało mają jak widać oprócz wyzwisk i oczernian do powiedzenia.
Rolą dyrektora jest dbanie o zakład i zyski , które w nim powstają a tego żaden z nas naszemu staremu nie zarzuci , mnie nie interesuje jego życie prywatne ani jak to napisaliście przydupasy i rodzina oczekuję od starego abyśmy mieli co robić a on tak sterował tym zakładem aby się rozwijał i przynosił zyski i tak jest !!!! ocena zaś leży po stronie właściciela a nie nas !
Czy nam czegoś brakuje ????
pozwolę sobie odpowiedzieć:
- mamy nowe socjale , obrażacie się na starego jak się złości , że nie szanujemy (czyli mu na tym zależy)
-mamy nowe hale , obrażacie się jak się wścieka gdy ich nie szanujemy
- mamy nowe sprzęty, też się obrażacie jak zwraca uwagę gdy coś zniszczymy
- mamy najnowocześniejsze maszyny , to zaraz też będziecie się obrażać jak się będzie czepiał , że nie dbamy
- chciał nam zrobić nie jedną imprezę to najlepiej ją oprotestować i zasiać ferment
- robi nam coroczne spotkania z nami ( wigilijne ) bo nas szanuje.
- zarobki ?, wszyscy wiecie ile zarabiacie i nie powinno nikogo to interesować a to, że jeszcze tu pracujecie świadczy , że zarabiacie dobrze
- premie, zawsze stary dawał i sami wiecei , że nie małe żniwa zebraliśmy w ubiegłym roku.
Zakład inwestuje w nas i firmę, stał się chyba największym w naszym regionie. Znam przypadki ludzi , którzy od nas odeszli a teraz chcą wrócić.
Nie zawsze kadra nam dogodzi jak chcecie ale może zapytajmy się co w nas trzeba zmienić bo jak stary robi spotkania to sami dobrze wiecie, że ma rację co mówi a ja pamiętam i miło mi było jak nam za cały rok dziękował i mówił, że może na nas liczyć nie wykorzystywał bo dawał ekstra premie , mówił również ,że jest dumny TO JESZCZE MAŁO!!!!!!
stary dobrze że trzymie w ryzach ten zakład i dzięki temu w kryzysie jesteśmy bardzo mocnym zakładmem.
Jeden z kolegów ma rację, jak Wam nie pasuje to jedźcie za granicę a nie straszcie odejściami bo fakt jest jeden , że nie jeden chciałby u nas pracować
Żeby było jasne nikomu w dupę nie wchodzę tylko napisałem co czuję jak zapoznałem się z postami
nara.............
widze ze nowe forum ruszylo stare gdzies wcielo,czy tu bedzie spokojniej?
skończcie z tym oskarżaniem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak chcecie pisać to konkretnie a najlepiej zakończcie te fora i rozmawiajcie .
Zrobił z nami spotkanie i nikt się nie odzywał !!!!!!!!!!!!!!
Nie zabronił ogrzewania tylko mówił , że należy minimalizować a nie jak gorąco to ogrzewać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znowu chcecie takiego forum jak stare !!!!!!!!!????????????
Stary nie wymyśla od złodziei !!!!!!!!!
Mówił tylko o tym ,że coś zginęło i co mówił coś złego ???????????????????
My sami powinniśmy tego pilnować
Bzdury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znowu stary to, stary tamto . Gorzej niż w polityce .
Żenada i ja tu nie mam po co zaglądać.
Kolega ma rację.
Spotyka się z nami a my nic tylko po kontach i w jadalni !!!!!!
Wyp....... to forum i tyle.
Nic od złodziei nie wymyślał tylko mówił, że ktoś ukradł a to nie złodziej ???????????
Jak jest za zimno i twierdzicie znowu , ze to stary , to trzeba było powiedzieć na spotkaniu albo wysłać naszego przedstawiciela i poznać powód a nie znowu siać ploty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie .......
Panowie niedorośliśmy do normalnej dyskusji.
Zamknijcie to f........... bo nic z tego dobrego nie będzie.
Tylko smarowanie i tyle.
Ty gościu to byś chciał tylko aby ci stary cukrował !!!!!!
Nie będę się wypowiadał bo wiem jak się skończy .
Co racja to racja zamiast smarować na świat to wystarczy się pytać a nie bzury gadać , że stary znowu winien !!!!
Smarujmy na siebie to ciekawe czy będzie nam miło
forum kromiss bis
Zgłoś do usunięcia | Link
panowie zakład ok ludzie spoko ale ekipa rządzących w tym zakładzie do dupy