Re: forum kromiss bis
Napisał(a): Gość -
Gdzie zabronił !!!!
perzecież się grzeje !!!!
Ludzie!!!!!
Co by to był za stary jakby się nie czepiał gdy źle robimy?!!!
Co ma nam klaskać jak coś spier........
Za chwilę będziecie pisać, że stary zabronił papier toaletowy dawać do kibla albo herbatę lub pracować nam przy świecach.
:(:(:(:(:(:(
W poprzednim forum ktoś pisał co to jest forum i chyba wy nie wiecie :(
K.... gościu jak nie lubisz starego to zachowaj to dla siebie a nie zniechęcaj i wciskaj kitu innym!!
No znowu niezła zadyma ..... Nudzicie sie ?????
Oj .........
Nawet szkoda komentować.......
Zabronił grzać to podnieś k...... głowę bo widać jak nie czujesz, ze grzeją chyba że ty jeszcze daltonista.
Zwyzywał od złodzieji , to dopiero b...... jak nie słyszycie co gada do nie zmyślajcie ! nie będę rozijał bo wyżej ziomale napisali ci co mówił.
Gadane ma a ostatnio nic nie chciał i też dobrze mówił nawet dziękował a wy tylko szepty i p...... ploty.
Te gościu jak nie k..... sz starego to wypad do Irlandii tak będziesz miał b...... zieloną trawkę to się najesz i docenisz.
Też tu nie będę zaglądał bo szkoda słów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolejna bzdura !!!! Za każde godziny dłużej mamy zapłacone . Może wreszcie pracujesz jak powinnes i zarabiasz jak ci sie należy . Na zachodzie j ..... Zobacz sobie na kwitku ile zarabiasz a mnie nie w ....... j !!!!!
Już ci odpowiadam !!!!! Nie jestem ani synem kierownika ani bratem starego . Własnie to jest naszym nieszczęściem zwalamy ze nas zwolnia i najlepiej powiedzieć ze sie boje !!!! Nawet jak ktoś dobrze pisze to od razy musi być pociotek pociotek . Teraz wiesz ze nie warto sobie szczepic języka . Myślisz ze forum to najlepiej rozwiąże ?!?! Będzie tylko ferment i pomówienia bo tylko człowiek któremu brakuje odwagi to pisze na forum takie bzdury . Fora to dyskusje a nie domniemania i oskarżenia . Skoro dobrze pracujesz to czego sie boisz i od razu ze cię zwolnia . Jeszcze u nas tak nie było . Wy to byście chcieli aby na starego tylko najeżdżać i go opluwac . Tak ma wyglądać forum !!!!???? Mówisz aby sie ujawnili ci dobrzy i to pewnie by nie było czynem odwaznym . Niech ten co smaruje sie ujawni z imienia o nazwiska a nie wymagajcie tego od innych internet nie jest sposobem na żale i pomówienia . Po co k ....... Wybraliśmy przedstawiciela skoro sie sami p
Boicie rozmawiać ?????!!
ahhhh znow problem za problemem i same wyzwiska po co? nie jest zle a mysle ze moglo by byc gorzej:/ moze porozmawiajmy o pogodzie, piekne slonce dzis swieci:)
Dobry pomysł a nie tylko o firmie . Może jakiś kawał ?
to jest tak dyrektor powiedzial zeby oszczedzac ogrzewanie w domu tez mi sie nie przelewa zebym w piecu palil i okna otwieral wiec chyba normalne ze tez chce oszczednosci tyle ze on powie zeby wylaczyc jak nie potrzeba a przekazuja ze zabronil. Jak mi zimno to ide wlaczyc z naszej strony tez powinnismy oszczedzac media bo za darmo nie sa w domu gasze swiatlo w pokoju ktorego nie uzywam dlaczego mam tego nie robic w pracy.Dyrektor moze nie jest zly tylko informacje od niego przechodza przez innych i kazdy cos doda od siebie albo ujmie i wychodzi jak wychodzi stary kazal...stary zabronil...
Zle w zakladzie nie jest praca przeciez fajna a zarobic kazdy chce wiecej moze jak troche przylozymy sie do tego zeby oszczedzac energie to i kasa na podwyzki bedzie
Zgłoś do usunięcia | Link
No nie znowu zaczynacie.
Dajcie już spokój bo ja lubię tą prcę i mdli mnie jak to czytam.
Ja tam nie mam problemu z kadrą jak mi coś leży walę do nich a nawet do starego i jeszcze nigdy nieodprawił mnie z kwitkiem.
Zacznijcie z nim rozmawiać a nie dupę mu obrabiać .
Nie przypominam sobie o tym aby nas zwyzywał fakt mówił , ze jest tu złodziej bo przecież krasnale nie wyniosły tej szlifierki a może to one są wszystkiemu winne a nie stary :)
Szkoda pisać :(