Reklama

Fryzjer Kraków (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 83
INTERIA.PL

Re: Fryzjer Kraków

Napisał(a): Gość -

Kogo? zależy jakie masz włosy i co chcesz zrobić?
Jeśli szukasz np. rytuałów kerastase i zabiegi pielęgnacyjne włosów to w salonie Pure Diamond robią je naprawdę świetnie :)

Ja mam swój ulubiony salon na ul. Długiej ( ericstipa.pl)
Już od dłuższego czasu chodzę do P.Izy
Bardzo miła, ładna, konkretna i profesjonalna. Jesli tylko rzuce jej jakiś pomysł od razu jest w stanie mnie tak samo obciąć. Moje włosy chyba tez lubią jej rękę , bo potem bardzo fajnie się układają ;)

Moja przyjacióka teraz przed studniówka była w tym salonie, ale z kolei u Pani Marty. Dziewczyna ułożyła jej rewelacyjną fryzurke , trzeba przyznać że naprawde ma do tego dryg.

Potwierdzam, maja dobre ceny jak na Kraków, a oprócz tego co dla mnie jest bardzo ważne- pracują na dobrych kosmetykach, wiec od razu podczas nawet zwykłego cięcia moje włosy podczas mycia sa odzywione.

kosmetyki, na których pracują to jedno, ale dla mnie ważne jest też to, jakie fryzjer ma podejście do swoich klientek. Nie lubię fryzjerów, którzy oczekują ode mnie, że będę dokładnie wiedzieć, jak ma wyglądać moja fryzura. Bo jednak liczę na fachowe oko, żeby mi ktoś doradził, czy to, co sobie wymyśliłam na pewno będzie do mnie pasować. Podoba mi się, że w Akademii Stylizacji, jak idziesz pierwszy raz do fryzjera to zanim dojdzie do tego, że siądziesz na fotelu rozmawiasz z fryzjerem, opowiadasz o tym, czego oczekujesz i słuchasz też opinii fryzjera. Tak myślę powinno być w każdym salonie.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Fryzjer Kraków