Reklama

fundusze inwestycyjne (23)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 45

fundusze inwestycyjne

Napisał(a): Gość -

Jeśli marzysz o wczesniejszej spłacie kredytu lub chesz zaplanowac bezpieczna przylosc a moze chcesz wziasc kredyt Hipotetyczny, Gotowkowy lub poprostu chcesz zrobic sobie dobra konsolidacje napisz do mnie posiadamy oferty kilki bankow oraz fundusze inwestycyjne axa zrob sobie prezent na przyszlosc

INTERIA.PL

Re: fundusze inwestycyjne

Napisał(a): fiiolka -

No to rzeczywiście bezpieczna przyszłość z kredytami na koncie :)
Moim skromnym zdaniem najlepiej zainwestować w Plan na życie i w ten sposób oszczędzać na przyszłość, na czarną godzinę, a przy tym jest się ubezpieczonym i się śpi spokojnie :)

Jeśli marzysz o wczesniejszej spłacie kredytu lub chesz zaplanowac bezpieczna przylosc a moze chcesz wziasc kredyt Hipotetyczny, Gotowkowy lub poprostu chcesz zrobic sobie dobra konsolidacje napisz do mnie posiadamy oferty kilki bankow oraz fundusze inwestycyjne axa zrob sobie prezent na przyszlosc

jak to czytałąm zastanawiałam się z jakiej firmy jesteś ale sprawa się wyjaśniłą - AXA. Więc nie mów że masz oferty kilku firm bo tak naprawdę wygląda to tak że zaproponujesz ten fundusz na który masz największe plany do zrealizowania. Pracuję w podobnej branży więc wiem co piszę!

Napisał(a): tekane -

fiiolka No to rzeczywiście bezpieczna przyszłość z kredytami na koncie :)
Moim skromnym zdaniem najlepiej zainwestować w Plan na życie i w ten sposób oszczędzać na przyszłość, na czarną godzinę, a przy tym jest się ubezpieczonym i się śpi spokojnie :)

Też myślę, że ten plan to dobre rozwiązanie, produkt bardzo elastyczny, można go sobie dostosować do własnych potrzeb

nam kolezanka polecila fundusz inwestycyjny union investment, mamy male dziecko wiec jest dla kogo oszczedzac. aby zainwestowac tak naprawde nie trzeba miec duzo kasy, my bedziemy odkladac na fundusz 400 zł miesięcznie.

może założyć mieszkaniówkę? :-P
albo kupić w abbey house czy innym domu aukcyjnym małe dzieło sztuki i potem spieniężyć.
albo obligacje skarbu państwa jak kto woli bezpieczniejsze wyjścia :-)

Też wydaje mi się , że nie ma co się oglądać na OFE i ZUS , tylko brać sprawy w swoje ręce, a tego typu produkty łączące ubezpieczenie z oszczędzaniem, są dobrym uzupełnieniem.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: fundusze inwestycyjne