Re: Galerianki w Poznaniu
Napisał(a): Gość -
Jasne! To norma. Jest ich pełno. Same zaczepiają jak upatrzą sobie samotnego faceta z kasą. Numerek w samochodzie na parkingu albo w toalecie i 30zł wpadnie do kieszeni :) Takie są prawa rynku, jest popyt na sex to i dziewczyny mają źródło dochodu.
A gdzie można takie znaleźć w Poznaniu? W którym Centrum handlowym?
szukasz dziewczyny?
Napisał(a): siedem7777 -
Czy takie COŚ można nazwać sex-em.TO jest za przeproszeniem ZEZWIERZĘCENIE RASY LUDZKIEJ!!!!!
siedem7777 Czy takie COŚ można nazwać sex-em.TO jest za przeproszeniem ZEZWIERZĘCENIE RASY LUDZKIEJ!!!!!
Sex za pieniądze był zawsze i zawsze zwało się to sexem, więc czemu teraz ZEZWIERZĘCENIE?? Tylko czy 30zł można nazwać pieniędzmi, toć to NIC...
A co masz coś na uwadze?
EEEEE
Trochę rozdmuchany temat na moje, jestem 4x w tygodniu na treningach w g.malta i jakoś rozglądam się i nie ma :-)
Z barku laku trzeba iśc na film.....
Pozdrawiam
...
Szczerze też nie spotkałam się z takim "zjawiskiem" w poznańskich galeriach. polecam filmik do obejrzenia na youtubie apropo takich dziewczynek, które za kasę są skłonne zrobić wiele....
Galerianki w Poznaniu
Zgłoś do usunięcia | Link
Spotkaliście się z takimi? Chodzi o małolaty, wyzywająco ubrane i wymalowane, spędzające wolny czas w galeriach handlowych. Za upominki oferują seks. Podobno (głoszą dziennikarze) to zjawisko masowe. W Poznaniu też?