Reklama

Gdzie byliście w tym roku na wakacjach? Pochwalcie sie :) (37)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 216
INTERIA.PL

Re: Gdzie byliście w tym roku na wakacjach? Pochwalcie sie :)

Napisał(a): Gość -

Ja byłem w tym roku w Hiszpanii na Costa Brava Czułem się naprawdę jak w raju. Wypocząłem i w przyszłym roku pewnie też tam pojadę. Może nie w to samo miejsce, ale też do Hiszpanii.

O to piękna miejscówka. Ja tam byłem rok temu i naprawdę bardzo mi się też podobało. Oczywiście opcja all inclusicive, bo wtedy można korzystać z barku do woli :)

Ja jeżdżę tylko z biurami podróży bo jestem zbyt leniwy w szukaniu wszystkiego. Wolę zapłacić trochę więcej, ale mieć wszystko przygotowane i po prostu dobrze się bawić. Bo czy nie o to chodzi?

Jasne, ja podziwiam takich ludzi. Może kiedyś sie też zbiorę na taką podróż. W tym roku kupiłem wycieczkę przez Travelasystent.pl i jestem z zadowolony z wyjazdu. W końcu odetchnąłem od pracy:)

Ja też muszę się w końcu wyrwać z szarych bloków i w końcu gdzieś się ruszyć. Też właśnie myślę o tej Hiszpanii.

Koniecznie wybierzcie sie do Wisły! Polecam Ośrodek Orion. Świetne miejsce, zaciszne w pięknym miejscu. Bardzo dobre jedzenie, także wegetariańskie. Ostatnio tam byłam z moim chłopakiem i nie żałujemy!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Gdzie byliście w tym roku na wakacjach? Pochwalcie sie :)