Reklama

Gdzie byliście w tym roku na wakacjach? Pochwalcie sie :) (37)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 216

Re: Gdzie byliście w tym roku na wakacjach? Pochwalcie sie :)

Napisał(a): Gość -

Ja też byłam w tym roku w Bułgarii na studenckim wyjeździe z moimi kupelkami ze studiów i Piotrem - specjalistą od studenckich wakacji ;). Nocowałyśmy w Hotelu Kotva, który jest po prostu wymarzonym miejscem na wypoczynek, a to dzięki aqua parkowi, który jest do dyspozycji gości. Wieczory spędzaliśmy na imprezowaniu. Chodziliśmy głównie do Lazura. Polecam, są tam świetne imprezki i super ciacha do wyrwania ;) Zapłaciłam za cały wyjazd wraz z przejazdem mega luksusowym autokarem jakieś 650 zł. Jak za 9-dniowe wakacje w super rozrywkowym Słonecznym Brzegu - mega mało!!! W tym roku jadę do Hiszpanii, do Lloret de Mar... podobno jest tam tyle rozrywek, że trudno się zdecydować co robić danego dnia. Ofertę znalazłam na www.piotrodwakacji.pl. Mam nadzieję, że się tam spotkamy, bo im nas więcej tym lepiej :)

INTERIA.PL

Napisał(a): LiliaW -

Ja byłam w Turcji z allinclusive.com.pl i przyznam, że z moich wyjazdów zagranicznych była to jedna z najbardziej owocnych wypraw. Świetne są takie wyjazdy jak wyprawa w nieznane, zetknięcie z obcą kulturą to coś niesamowitego.Chciałabym to powtórzyć w tym roku!

Napisał(a): wolny1922 -

Ja byłem we Włoszech. Wybrałem oferte FunClub'u bo miałem w przeszłości niejednokrotnie przyjemność spędzania wakacji z tym biurem. Był to bardzo udany wypoczynek. Świetny hotel,piękne widoki. Naprawde polecam ;]

Napisał(a): pagat90 -

A ja w tym roku byłam w Hiszpanii - region Santa Sussana Hotel Reymar Playa - przy samej plazy, fajny hotel o bardzo dobrym standardzie. Sama okolica idealna, nie za głośna, ale tez bylo co robic w wolnym od plazowania czasie:) w tym roku wybieram się na via Adriatica:) Od zawsze marzyła mi się ta wycieczka i w koncu mam okazje sie na nia wybrac:) wolny1922 tez zdecydowalam sie na Funclub, bo mieli najciekawsza oferte, z tych ktore widzialam:) Juz nie moge sie doczekac:)

Napisał(a): martucha71 -

Ja byłam w dwóch miejscach, bo bardzo chciałam pojechać gdzieś za granicę, powygrzewać stare kości  ale też chciałam odwiedzić nasze polskie piękne morze, nad którym nie ma co udawać, nie zawsze jest tak ciepło jak by się chciało. No więc najpierw byłam z mężem na Cyprze w Ayia Napa, bardzo nam się podobało pod względem rozrywkowym. Wyszaleliśmy się na całego. Później pojechałam do SPA z koleżankami nad nasze polskie morze do Kołobrzegu. A jak wiadomo miasto to jest duże i ma również wiele fajnych atrakcji. No więc poza relaksowaniem się i korzystaniem ze wspaniałych masaży, kąpieli w jacuzzi i innych przyjemności był czas na długie spacery brzegiem morza, które po prostu uwielbiam, a wieczorem można było wyskoczyć gdzieś na miasto. No więc to tyle, było super, mam nadzieję, że kolejne wakacje podobnie mi się ułożą.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Gdzie byliście w tym roku na wakacjach? Pochwalcie sie :)