Re: Gdzie dobrze zjeść na Śląsku?
Napisał(a): Gość -
Ja już jestem po kolacji, polecam! zdrowo, smacznie, wygodnie, szybko to tylko kilka zalet kolacji z varadero
Najlepiej zjeść coś słodkiego i sycącego. Najlepiej na Śląsku. Najlepiej w Katowicach w ciastkarni Cinnabon! Najlepsze na świecie gorąco zakręcone babeczki zagoszczą na Śląsku! Najlepiej przekonać się o tym osobiście. Otwarcie na początku września 2011 roku. Teraz wystarczy wejść na www.facebook.com/CinnabonPolska i wziąć udział w którymś z konkursów aby wygrać kupony na pozytywnie zakręcone słodkości :)
Napisał(a): Baska32 -
Potwierdzam są pyszne, i wokół pachnie cynamonem, aż miło :)
Dobre i świeże jedzenie jest w Pałacu Kotulińskich w Czechowicach - Dziedzicach. Kameralnie, nastrojowo i pieknie - warto odwiedzić.
Ja osobiście byłam wczoraj w Gościnie Śląskiej w Reptach super knajpa bardzo dobre jedzenie , zamiast ziemniaków serwują ziemniaki wymieszane z kapustą kiszoną zasmażaną chyba się to nazywa pankszkraut i mielone ze śledziem . Dziwnie brzmi ale smokuje naprawdę wybornie. Polecam . Restauracja jest na tej trasie z Gliwic do Tarnowskich Gór
Napisał(a): Baska32 -
Na pewno nie dietetycznie, ale pysznie, ja tez polecam :)
ostatnio jadlem w zen thai w platanie i bardzo mi smakowalo! super azjatyckie jedzenie, zamowilem jakas potrawe z wieprzowiny z ryzem i salatka, porcja baaardzo przyzwoita, polecam!
ach, jeszcze dodam ze to w Zabrzu, centrum handlowe platan
ach, zapomnialem dodac ze to w Zabrzu, centrum handlowe platan. maja strone internetowa www.zenthai.pl
Gdzie dobrze zjeść na Śląsku?
Zgłoś do usunięcia | Link
Dla mnie najlepszym miejscem do zjedzenia pysznego posiłku jest dom.
Dlatego też najlepiej zaprosić kucharza do Siebie
Szczegóły tutaj:
http://v-dero.pl/zamow_kolacje.php