Re: gdzie dostac ksiazki do kindla
Napisał(a): Gość -
Do kindla można wrzucić wszystkie e-booki - ważne tylko by były one w odpowiednim formacie, który odczyta kindle - więc wystarczy sobie poszukać w internecie darmowych e-booków lub płatnych - wszystko znajdziesz :)
Napisał(a): Virtualo -
Na szczęście słaba dostępność tytułów po polsku już nie jest problemem. Miło nam poinformować, że Virtualo jako pierwsze i jak na razie jedyne w Polsce wprowadziło do oferty polskie książki w formacie MOBI, a więc w formacie, który wykorzystywany jest przez czytnik Kindle. Teraz zamiast kupować książki w innych formatach i męczyć się później z ich konwertowaniem można skorzystać z oferty Virtualo. Zapraszamy :)
Napisał(a): Damianok -
Niedawno pojawiła się nowa księgarnia - www.bookio.pl
Może ktoś tam znajdzie coś ciekawego, oferta na razie dosyć skromna, ale jest MOBI i brak DRM-u.
Masz dziś ostatnią szanse na zdobycie darmowego i, co ważniejsze, legalnego e-booka. Do dziś bowiem trwa akcja ogłoszona miesiąc temu przez wydawnictwo Nasza Księgarnia i Jakuba Żulczyka, umożliwiająca darmowe pobranie Zmorojewa. Nie jestem miłośnikiem horrorów dla młodzieży, ale pobrałem dla samego zademonstrowania poparcia dla tej akcji
gość Masz dziś ostatnią szanse na zdobycie darmowego i, co ważniejsze, legalnego e-booka. Do dziś bowiem trwa akcja ogłoszona miesiąc temu przez wydawnictwo Nasza Księgarnia i Jakuba Żulczyka, umożliwiająca darmowe pobranie Zmorojewa. Nie jestem miłośnikiem horrorów dla młodzieży, ale pobrałem dla samego zademonstrowania poparcia dla tej akcji
i autor nie chce tantiem? Niewiarygodne.
Mądry kupiec wie, że czasem trzeba stracić, by w końcu zarobić :D
Napisał(a): Virtualo -
Również Virtualo wychodzi do klientów z ciekawymi promocjami. Warto zaglądać na stronę i sprawdzać ofertę dnia-można upolować dobrą książkę w naprawdę fajnej cenie :)
gdzie dostac ksiazki do kindla
Zgłoś do usunięcia | Link
Miaszkam w anglii i mam utrudniony dostep do ksiazek.Przymierzam sie do kupna kindla,ale nie mam pojecia jak dostac ksiazki do niego w jezyku polskim.