Reklama

gdzie dostac ksiazki do kindla (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 206
INTERIA.PL

Re: gdzie dostac ksiazki do kindla

Napisał(a): Gość -

Do kindla można wrzucić wszystkie e-booki - ważne tylko by były one w odpowiednim formacie, który odczyta kindle - więc wystarczy sobie poszukać w internecie darmowych e-booków lub płatnych - wszystko znajdziesz :)

Napisał(a): Virtualo -

Na szczęście słaba dostępność tytułów po polsku już nie jest problemem. Miło nam poinformować, że Virtualo jako pierwsze i jak na razie jedyne w Polsce wprowadziło do oferty polskie książki w formacie MOBI, a więc w formacie, który wykorzystywany jest przez czytnik Kindle. Teraz zamiast kupować książki w innych formatach i męczyć się później z ich konwertowaniem można skorzystać z oferty Virtualo. Zapraszamy :)

Masz dziś ostatnią szanse na zdobycie darmowego i, co ważniejsze, legalnego e-booka. Do dziś bowiem trwa akcja ogłoszona miesiąc temu przez wydawnictwo Nasza Księgarnia i Jakuba Żulczyka, umożliwiająca darmowe pobranie Zmorojewa. Nie jestem miłośnikiem horrorów dla młodzieży, ale pobrałem dla samego zademonstrowania poparcia dla tej akcji

gość Masz dziś ostatnią szanse na zdobycie darmowego i, co ważniejsze, legalnego e-booka. Do dziś bowiem trwa akcja ogłoszona miesiąc temu przez wydawnictwo Nasza Księgarnia i Jakuba Żulczyka, umożliwiająca darmowe pobranie Zmorojewa. Nie jestem miłośnikiem horrorów dla młodzieży, ale pobrałem dla samego zademonstrowania poparcia dla tej akcji

i autor nie chce tantiem? Niewiarygodne.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: gdzie dostac ksiazki do kindla