Re: Gdzie i jak najlepiej szukać pracy?
Napisał(a): Gość -
do leonidaza.Na te brunetki i wyspy trzeba miec kasę.Nie szukał by pracy gdyby miał.i dawno tam by był.
Napisał(a): Leonidas123 -
Dziękuję za tak duży odzew. Na razie nie poddam się. Trzeba będzie jednak odswieżyć stare znajomości, bo tak to faktycznie ciężko. Przez portale pracy też jeszcze poszukam.
Napisał(a): hhhmn -
gość Praca jest po znajomosci.Pracuję u znajomego w biurze dobrze zarabiam a nie mam studiów.Reszta to rodzina nawet u nas na produkcji.Cv ktos prznosi z zewnątrz to nikt nie patrzy wyjdzie za bramę a jego cv jest w koszu.Cała prawda.
nie załamuj mnie
Napisał(a): tyrystor224 -
Chłopie wrzuć na luz, praca nie zając, nie ucieknie, świat jest piękny- egzotyczne wyspy z ognistymi brunetkami czekają :)
PS. Dlaczego z uporem maniaka modek- delegat ściąga ta moją radę ? Tak właśnie uważam..proponuje wziąć coś na uspokojenia :)
Nie wkurzaj się kazdy wie że on jest nie normalny.
Szukaj w sejmie a będziesz ustawiony do końca życia.
Uderz w stół...
gość Uderz w stół...
...i znajdziesz pracę?
gość Uderz w stół...
...i znajdziesz pracę?
Zgłoś do usunięcia | Link
W Polsce to sa prywatne obozy pracy.Pracuje się zazwyczaj 10 lub 12 godzin a na umowie pół etatu lub bez umowy.Pseudo pracodawcy zacłaniają się kryzysem.Kryzys jest dla robotnika a nie dla nich.Jak żyli w luksusie super domy ,auta,itd to tak dalej jest.A kontrole to fikcja oparta na zasadzie kawa ,kasa ,lub w ostatecznosci mała kara np 300 zł aby byc czystm i dalej.Przyjęcia są tylko do tych zakładów gdzie nikt nie chce robic bo np mało płacą lub wogóle.Do dobrych są tylko po bardzo,bardzo dobrych układach.Rząd karze pracowac do 67 lat a pracy nie ma dla wszystkich.Chory kraj.