Re: Gdzie kupić parasol?
Napisał(a): Gość -
Chodzi Ci oczywiście o parasolkę do rozpraszania światła :) Bez problemu znajdziesz takie gadżety w necie, sklep producenta Quantuum ma dużo parasolek bezpośrednio na stronie, w sumie nie słyszałam o żadnej innej firmie produkującej blendy czy softbox
Tak właśnie, chodziło mi o taką parasolkę, Jak już wspomniałam, w kwestiach technicznych jestem jeszcze trochę nie obeznana. Dzięki wielkie za odpowiedź. Właśnie czegoś takiego szukałam. Zaczynam dopiero kompletować swoje studyjko, wiec daleka droga przede mną.
Napisał(a): dolceandvita -
Tak jak pisze NudneNudle - producent Quantuum ma dobry sprzęt warty uwagi, cenowo też dobrze, a można trafić często na jakieś promocje na stronie. Jeśli chodzi o sprzęt studyjny jest to dobra jakościowo marka i myślę, że warto w nią zainwestować. Masz jakieś własne studio?
Napisał(a): figofago666 -
Fajnym sklepem z akcesoriami fotograficznymi jest foto-tip.pl, lubię tam kupować bo można też liczyć na poradę merytoryczną obsługi, a poza tym wiem zawsze, że sprzęt przyjdzie cały (a nie w kawałkach jak to się zdarza w niektórych sklepach...no comment), ten co trzeba i na czas.
Tego potrzebujesz: http://www.winmar.pl/p17379,Quantuum_Zestaw_SQ-201_2x_PT-200_2x_statyw_czarny_200_parasolka_srebrna__transparentna_torba.html?? Cena spoko, sklep zaufany, także spokojnie możesz robić zakupy.
Znalazłam nawet trochę większą parasolkę niż piszesz (150) właśnie w Quantuum, tutaj masz linka: http://www.quantuum.pl/detal.php?id=1144&lang=pl&curr=PLN. Wg mnie to chyba najlepsza marka jeśli chodzi o sprzęt studyjny, zawsze na nim pracowałam i jak potrzebuję czegoś do studia albo w plener to zawsze tam kupuję.
figofago666 Fajnym sklepem z akcesoriami fotograficznymi jest foto-tip.pl, lubię tam kupować bo można też liczyć na poradę merytoryczną obsługi, a poza tym wiem zawsze, że sprzęt przyjdzie cały (a nie w kawałkach jak to się zdarza w niektórych sklepach...no comment), ten co trzeba i na czas.
witam, ten link był bardzo pożyteczny, no i jestem bardzo zadowolony z tam kupionego sprzętu !!
Napisał(a): dolceandvita -
ktoś wyżej podał link do parasola z Quantuum :) popieram, fajna i porządna firma i mają bardzo porządny sprzęt z rzeczami do studia, trzeba im to przyznać, pracowałam ponad rok na ich sprzęcie i na pewno we własny jak będę inwestowac to w Quantuum.
No ja na sprzęcie Quantuum pracowałam długo w studiu fotograficznym i bardzo sobie chwalę więc popieram to co piszesz ;) Porządny sprzęt i łatwy w obsłudze, co tez jest bardzo ważne.
Gdzie kupić parasol?
Zgłoś do usunięcia | Link
Mam pytanie typowo techniczne. Poszukuję parasola, srebrnego, do odbicia lampy błyskowej. Musi być duża, powiedzmy minimum 120. gdzie najlepiej jest szukać tego typu sprzętu. Czy da się zamówić w necie? Ile może kosztować taki gadżet?