Re: Gdzie można samcznie i niedrogo zjeść?
Napisał(a): Gość -
lojojojoj mule gotowane w winie-w dupach sie poprzewracalo!!!! od kiedy studenta stac na takie bzdety??
ale chyba wybrałaś coś najdroższego z karty, ja też tam czasami jadam i w cale nie jest tam tak drogo jak się weźmie sałatke albo lasagne i też człowiek się naje
Nawojce jest tanio i domowo. A niedaleko stamtąd jest bar mleczy Górnik chyba.
Tania i smaczna jest stołówka w Bratniaku na Placu Sikorskiego, rzut beretem od Collegium Novum. Gorzej mają studenci z Ruczaju ;) Ale tego typu lokale i opinie na ich temat można wyszukać na pogodzinach.pl, bardzo fajny serwis miejski, można też zostawić własną recenzję - każda informacja się liczy, warto wiedzieć, gdzie chodzić, a czego unikać :)
marasbone Cześć, właśnie też poszukuję taniego i dobrego jedzenia. O "U Romana" też słyszałem, szukałem niedawno na forach informacji o tym barze i jakaś dziewczyna mi napisała, że można tam zjeść obiad już od 10 złotych. Mają tam duży ruch, to świadczy o tym, że bar jest znany i lubiany przez innych głodnych studentów :)
Polecam. Faktycznie dobre jedzonko tam mają :)
Tu Wam podrzucam linka gdzie w dobrej restauracji możecie zjeść za połowę ceny http://www.evoucher.com.pl/promocje/najnowsze-promocje/restauracja-bazylia.html .Sama restauracja zwie się Bazylia, a zniżki możecie mieć prze portal evoucher.com.pl. Dla smakoszy idealne rozwiązanie
Napisał(a): dolceandvita -
Raz byłam z rodzinką w Le Scandale i zdecydowaliśmy się pójść do Scandale Royal na Placu Szczepańskim. Menu jest tam naprawdę pyszne, atmosfera i klimat miejsca bardzo nam odpowiadał i obsługa również bardzo przyjemna. Jadłam wtedy grillowany antrykot wołowy podawany z frytkami i mixem sałat - było naprawdę pyszne.
Napisał(a): pyzate -
smacznie i niedrogo we wszelkich jadłodajniach studenckich ;) wcale nie żartuję, w instytucie fizyki uj jest miły barek, za jakieś 14 złotych pełny zestaw obiadowy z kompotem można wciąć, a smakuje prawie jak w domu :)
Jeśli lubicie opiniować knajpy, polecam konkurs na www.2widelce.pl
Wystarczy dodać opinię, a można wygrać wyjście do restauracji za 200 zł
Zgłoś do usunięcia | Link
A ja ostatnio odwiedziłam le scandale na krakowskim Kazimierzu i powiem wam, że byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona. Słyszałam już o tym miejscu od koleżanki, która była tam na randce i zachwyciła się podawanymi świeżymi mulami gotowanymi w białym winie. Ja piłam koktajle, które były równie smaczne.