Reklama

Gdzie można spotkać anioły? (168)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 211
INTERIA.PL

Re: Gdzie można spotkać anioły?

Napisał(a): Gość -

Anioły są wokół nas... W każdym człowieku jest cząstka anioła, trzeba tylko chcieć i umieć go dostrzec... bo tylko wtedy jest w stanie "rozwinąć skrzydła..." Każdą iskierkę dobra która w nas tkwi, czasem może bardzo głęboko ukrytą pod maską obojętności, cynizmu można wydobyć odrobiną uczucia a niekiedy zwykłym serdecznym uśmiechem... Wypróbuj koniecznie... to działa...

Anioły najczęściej można spotkać w kościele, gromadzą się jak jest msza. Modlą się one razem z nami. Denerwują jeśli nie uważamy na mszy, a szczególnie zwracają uwagę na moment kiedy śpiewamy "święty, święty, święty...", wtedy łączy się jeden piękny chór: organista/ka, ksiądz, ludzie i aniołowie. Pozdrawiam :)

Anioły są wszędzie tam gdzie chcielibyśmy by były. Czuję, ze otaczają nas wokół i gdy tego chcemy strzegą nas przed złem. Będąc w szpitalu widziałem je, pilnowały by nic mi się nie stało a gdy stan mojego zdrowia się poprawił odleciały. To długa historia więc nie będę jej opisywał. Jeśli tego bardzo pragniesz na pewno je spotkasz musisz jednak w nie wierzyć. Pozdrawiam. Miki.

Anioły są wszędzie tam gdzie chcielibyśmy by były. Czuję, ze otaczają nas wokół i gdy tego chcemy strzegą nas przed złem. Będąc w szpitalu widziałem je, pilnowały by nic mi się nie stało a gdy stan mojego zdrowia się poprawił odleciały. To długa historia więc nie będę jej opisywał. Jeśli tego bardzo pragniesz na pewno je spotkasz musisz jednak w nie wierzyć. Pozdrawiam. Miki.

RANY, JAK TO TRAFNE!!! na bliskośc anielską trzeba sobie zapracować własna postawą. kiedyś doświadczy sie tego że poczujesz - ktoś wielki o nieograniczonej mocy miłości, otacza cię czymś tak delikatnym, zwiewnym a jednocześnie mocnym,to tak jak syn czuje obecność ojca nawet jak jest gdzieś daleko. można tak wiele przykładów, skończywszy na porównaniu kochanej osoby do anioła, tez cos w tym jest, takie mamy wyobrażenia - aniołem najpierw jest Matka, potem szukamy anielskości w kimś kogo kochamy. widocznie tylko wierzą w anioły ci , którym to niezbędne,pomocne i tak ma być!!!! Można och można spotkać tylko trzeba umieć zauważyć! Mam anioła obok!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Gdzie można spotkać anioły?