Re: Gdzie na ferie?
Napisał(a): Gość -
A może wybierzesz się do Krakowa? Po pierwsze możesz tu sobie połazić po pięknym mieście i przy okazji trochę pozwiedzać. Jest też w Krakowie mnóstwo pięknych i spokojnych miejsc, w których możesz spacerować, a jeśli będziesz miał ochotę poszaleć na śniegu to w ciągu godziny autobusem dostaniesz się na stok, na przykład do Myślenic albo do Kasiny Wielkiej. Z noclegami też nie ma problemu w Krakowie - gorąco polecam apartamenty z serwisu infonoc.pl Bardzo fajne ceny mają i apartamenty wysokiej klasy :)
A może pojedziesz w Bieszczady...moim zdaniem jest to bardzo piękne miejsce, gdzie można miło spędzić czas. W Bieszczadach nie jest tak bardzo tłoczno jak w Zakopanem. Moim zdaniem powinnaś rozważyć to, żeby pojechać na ferie właśnie w Bieszczady;)
Zapraszamy do Muszyny spokojne miasteczko coś do zwiedzania, szlaki turystyczne ,lodowiski ,cisz i spokuj :)
do Rabki - cicho, spokojnie, mały ruch turystyczny np. w "Leśnym Ludku" super było!
Ja również polecam Kraków.
Zdecydowanie można wypocząć, a na narty wszędzie blisko..np.stok w Myślenicach. Gorąco polecam hotel Benefis na ul. Barskiej 2. Przystępne ceny, pyszne i duże śniadania wliczone w cenę pokoju, pokoje są duże. Ja wynajęłam studio...składa się z 2 pokoi, dzieci spały u siebie my u siebie..:) w hotelu można zarezerwować wycieczki po Małopolsce...Polecam gorąco:)
Ja w tym roku zabieram rodzinę do Spa Primavera w Jastrzębiej Górze. Byłam tam już i mam z tego wyjazdu same pozytywne wspomnienia. Bardzo miła obsługa, pomocna i fachowa, poza tym wspaniały hotel. Można naprawdę wypocząć i świetnie się bawić. Polecam!
najlepiej z harcturem
Szczerze powiedziawszy ja ferie spędziłem w Krakowie, w szkole językowej Lingualand, bo przygotowuje się do matury. I przyznam, że bardzo mi to posłużyło. Co prawda mam wykupiony standardowy pakiet, ale u nich można skorzystać z dużej ilości dodatkowych zajęć, nic nie dopłacając. Wypocznę po maturze :-)
Ja w tym sezonie zimowym zastanawiam się czy nie wyjechać na ferie zimowe do Austrii, jeszcze nigdy nie jeździłam na narta za granicą. kiedyś byłam w Karyntii na sylwestra i się zakochałam w tamtych terenach i postanowiła udać się w tamte strony. Znalazłam taką ofertę: http://sopol.pl/hotel.php?hotel=1040 Co o niej myślicie?
Gdzie na ferie?
Zgłoś do usunięcia | Link
Poszukuje miejsca gdzie można w spokoju odpocząć, zależy mi by uniknąć takich miejsc jak Zakopane gdzie zazwyczaj jest pełno turystów i ścisk. Po prostu chce odwiedzić miejsce, gdzie można przejść się na spacer,ale także trochę poszaleć na śniegu - o ile za kilka dni nie zniknie.
Proszę o rady.