Re: Gdzie na ferie?
Napisał(a): Gość -
Tatry to nie tylko Zakopane. 4,5 km od zakopanego jest taka miejscowośc Kościelisko. Bylam we wrześniu w Ośrodku Krokus.Jest super. Cisza spokoj blisko do tras narciarskich a jednoczesnie jak ktoś chce to do zakopanego moze pojechac busem (10 min). Polecam.
Zdecydowanie gdzieś gdzie można odetchnąć i odpocząć. Rozważam wyjazd do Primavery Spa, bo mają tam specjalna ofertę na ferie (http://www.primaveraspa.pl/szczegoly-nowosci&subgo=174&tytul=Ferie%20zimowe%202012.html), duży plus ze mozna tam tez wyjechac z dziecmi i jest sporo atrakcji, lodowisko, sauny, siłownia, jest Internet i jeden z zabiegów do wyboru :) I jest specjalna oferta dla dzieci. Widziałam, że organizują tam też Dzień Włoski, Francuski i Meksykański z różnego rodzaju atrakcjami w te dni. Hmmm wybralibyście taką ofertę?
a ja myślę ze Beskid niski daje rade...to chyba jeszcze z niewielu rejonów nie odkrytych w Polsce, czyt nie zadeptanych przez turystów- spokój, cisza, piękne widoki i możliwość szaleństwa na śniegu ...sa i stoki i trasy na biegowki-jestem z gdańska i wiem co mowie bo w końcu cala polske przejechałam, aby zobaczyć ten region, ja sie akurat zatrzymałam w buczynowej dolinie, w wapiennym- najmniejsze uzdrowisko i na pewno wrócę w to miejsce w zimie- super atmosfera
ktos tu wspomnial o Koscielisku-ja rowniez polecam to miejsce, niedawno wrocilismy ijestesmy bardzo bardzo zadowoleni a rewelacyjny nocleg znalezlismy na http://www.otonoc.pl/noclegi-koscielisko polecam niezdecydowanym ;)
KRAKÓW jako miejsce na ferie ? oszaleliscie ? do miasta ?
Naprawde polecam Kroscienko nad Dunajcem ,piekne okolice,Trzy Korony pod reka,i bardzo tanio po knajpkach.polecam wypad do Szczawnicy,Pieninski Park,Dolina Dunajca ale bez zatrzymania bo cholernie DROGO.
Polecamy "Krokus" w Kościelisku. Tanie noclegi w ofercie Last Minute. Zapraszamy na strone główna ośrodka: krokus-zakopane.pl
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam;zapraszam do Orawki 20 cm sniegu zima w pełni ,mozna poszalec na sniegu blisko wyciag posiadamy wolne miejsca na ferie cisza,spokoj